Mand sigtet for at svine betjent til
Arkivfoto: Berit Hvassum

POLITI | BORNHOLM | GRATIS
10. JUL 2021 • 10:57
Henrik Nielsen
Journalist

Mand sigtet for at svine betjent til

Bornholms Politi var natten til lørdag i aktion, da der klokken 02.42 indløb en anmeldelse om, at der var noget uorden eller slagsmål på Åkirkebyvej i Rønne.

Vagthavende fortæller, at en patrulje kørte ud for at kigge. På stedet var der en flok unge mennesker. Der var ikke rigtig nogen, der havde set eller gjort noget, men det var tydeligt, at der havde været et eller andet.

– En vil ikke oplyse, hvad han hedder, så det bliver han anholdt og sigtet for. En anden sviner en kollega til og truer, så det er han sigtet for. Han afventer afhøring, fortæller vagthavende.

Også inden midnat havde politiet noget at se til. I forbindelse med en koncert blev to mænd sigtet for at være i besiddelse af hash. De blev desuden bortvist af politiet og fik forbud mod at komme på stedet.

– Det vil vi ikke have, og så får man forbud, siger vagthavende.

Mændene bor ikke på Bornholm, fortæller vagthavende, som ikke ønsker at oplyse, i hvilken by det foregik.

Hash var også indblandet, da politiet klokken 22.15 fredag aften måtte en tur til Store Torv i Rønne, hvor en mand kørte tosset i en sort stationcar. Manden blev sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Manden var også i besiddelse af hash, så det blev han også sigtet for. Det var ikke voldsomme mængder, fortæller vagthavende.

Fredag bød også på et færdselsuheld i Bølshavn, hvor to biler påkørte hinanden. I en periode var der spærret for gennemkørsel, mens politi og redningspersonale arbejdede på stedet. Og fredag aften blev trafikanter opfordret til at være ekstra opmærksomme, hvis de færdedes i området omkring Åløsevej, hvor to sorte tyrekalve var set gående i nordlig retning.Flere nyheder