Hele fem nye æresmedlemmer
De nye æresmedlemmer i Hasle Idrætsforening er fra venstre: Jeppe Pedersen (fodbold), Iris Viborg Kofod (gymnastik), Herdis Jensen (kroket), Susanne Olsen (afgående kasserer) og Kaj Erik Hansen (petanque). Foto: Hasle IF

| GRATIS
20. JUN 2021 • 07:03
Af: Holger Larsen

Hele fem nye æresmedlemmer

FORENINGSLIV

Det er ikke hvert år, at der udnævnes æresmedlemmer i Hasle Idrætsforening. Så det var noget af en begivenhed, da Hasle IF på generalforsamlingen forleden udnævnte fem æresmedlemmer på én gang.

Formand HC Pedersen lagde ved overrækkelsen vægt på, at der er tale om fire afdelingsformænd, som i en lang årrække (fra knap 20 til 28 år) med stor flid, dygtighed og entusiasme har haft forskellige lederposter i foreningen.

Det femte nye æresmedlem er klubbens mangeårige kasserer, Susanne Olsen, der trak sig fra posten, da foreningen forleden holdt generalforsamling.

HC Pedersen rettede en stor tak til Susanne Olsen, og det handlede især om hendes stor indsats i forbindelse med mange års sildefester. Hun startede som kasserer for Sildefesten i 2004 og blev i 2007 også kasserer for hovedforeningen. Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder