Granitfirma får ny direktør
Jesper Madsen er ny direktør for Zurface A/S, der bryder granit og gnejs i fire bornholmske brud. Pressefoto: Lars Møller

12. APR 2021 • 08:24 • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Granitfirma får ny direktør

ERHVERV

Zurface A/S har ansat ny direktør. Det er Jesper Madsen, som sætter sig i direktørstolen hos Danmarks største producent og leverandør af natursten, der bryder granit på Bornholm og har egen produktion i Rønne. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ifølge den nye direktør skal natursten fra Bornholm være med til at sikre, at fremtidens byggeri bliver mere bæredygtigt. Som materialer skabt af naturen ved vulkansk aktivitet i undergrunden for to milliarder år siden er granit og andre naturstensprodukter en del af løsningen til en begrænsning af byggeriets klimapåvirkninger og ressourceforbrug, mener han.

– Når vi taler bæredygtighed, er natursten et unikt produkt, fordi det er skabt af naturen og samtidig er uorganisk. På den måde skiller natursten sig ud fra alle andre produkter, der typisk er fremstillet og sammensat af forskellige materialer og komponenter. Derfor har natursten et stort potentiale, når vi taler bæredygtige løsninger til byggeriet i den grønne omstilling, siger Jesper Madsen i pressemeddelelsen.

Zurface A/S bryder granit og gnejs i fire bornholmske brud. Det er stentyperne blå rønne, moseløkke, paradis og helletsbakke. Samtidig har virksomheden egen produktion i Rabekkens Erhvervspark.

Ifølge pressemeddelelsen sker brydningen på Bornholm på den mest skånsomme måde med nøje planlægning og effektive sprængningsmetoder for at udnytte naturressourcerne bedst muligt og opnå en 100 procent udnyttelse af materialerne med mindst muligt spild og miljøbelastning.

Jesper Madsen er uddannet ingeniør og kommer med en kommerciel baggrund som blandt andet europæisk salgschef hos facadeentreprenøren HS Hansen A/S. Desuden nåede han i en kort periode at være salgsdirektør i Roust Træ.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.