Folkemødet allierer sig med dansk design for at holde smitten væk
Den såkaldte UV Bench, der er designet af Kasper Salto i samarbejde med ingeniørvirksomheden Efsen UV & EB Technology, vil være at finde i scenografien på alle Folkemødets 13 scener. Pressefoto: Efsen UV & EB Technology

| GRATIS
17. JUN 2021 • 07:02
Af: Marie Hofman

Folkemødet allierer sig med dansk design for at holde smitten væk

FOLKEMØDET

I denne uge er Bornholm igen vært for Folkemødet efter et års pause. Trods færre besøgende og en mere digital afvikling har arrangørerne ekstra fokus på at finde løsninger, som kan holde smitten med corona på afstand. Derfor har Folkemødet indgået et samarbejde med ingeniørvirksomheden Efsen UV & EB Technology i kampen om at reducere risikoen for smitte blandt oplægsholdere og debattører på Folkemødets 13 scener.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelse.

– Trods det, at vi er godt på vej ud af pandemien og ind i en New Normal, skal vi jo nok forvente, at vi også fremover skal forholde os til smittefare, hygiejne og rengøring. En af de positive ting, som pandemien har vist os, er hvad desinfektion kan gøre for at styrke folkesundheden til gavn for hele samfundet. Det er derfor et meget positivt skridt i den retning, at Folkemødet vælger at implementere den kendte UV-teknologi på allescener, hvor der afhvikles debatter og oplæg, siger Thomas Efsen fra Efsen UV & EB Technology i Holte.

Desinficerer mikrofoner og andre remedier

Helt konkret vil virksomheden levere to løsninger til dette års Folkemødet. Her er der tale om en såkaldt UV Bench, der fungerer således, at både personale og de personer, som skal på scenen, kan få desinficeret remedier som for eksempel mikrofoner, tablets, computere, mobiler. Bænken fungerer således, at remedierne lægges ned i det indbyggede rum, hvor de på ti sekunder nulstilles for virus og bakterier.

Bænken er designet af Kasper Salto, og udviklet i samarbejde med Efsen UV & EB Technology og vil indgå som en del af scenografien på hver af Folkemødets 13 scener.

Derudover leverer Efsen UV & EB Technology en UV BAR til personalet omring scenerne, så de hurtigt kan desinficere områder mellem besøgsblokkene.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder