Folk ringede forkert: Kommunens servicedirektør skifter titel

Folk ringede forkert: Kommunens servicedirektør skifter titel
Trine Dorows tidligere titel som kommunens servicedirektør indbragte hende ikke helt få henvendelser fra bornholmere, der stod med alskens forskellige serviceproblemer. De fleste af dem om noget, som hun ikke havde noget med at gøre. Det er en af grundene til, at Trine Dorow nu har skiftet titel. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 24. NOV 2022 • 05:30
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
24. NOV 2022 • 05:30

Efter perioden som konstitueret kommunaldirektør har Trine Dorow skiftet titel, så hun nu er velfærdsdirektør og ikke længere servicedirektør. Opgaven er stadig den samme, nemlig at være øverste embedsmand for al kommunens bløde velfærd. Med den nye titel håber Trine Dorow at få færre opkald fra borgere med alverdens former for serviceproblemer.

Tidligere servicedirektør og konstitueret kommunaldirektør Trine Dorow har fået ændret sin titel, så hun nu underskriver sig som velfærdsdirektør.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her