Festival opstår efter aflyst friluftskoncert
Dance Vibration har aflyst en friluftskoncert på det tidligere landsstævnestadion og arrangerer i stedet en festival. Foto: Jens-Erik Larsen

| GRATIS
7. MAJ 2021 • 13:27
Af: Henrik Nielsen

Festival opstår efter aflyst friluftskoncert

KULTUR

I juli skulle foreningen Dance Vibration have holdt friluftskoncerten Golden Island Open Air på det tidligere landsstævnestadion i Rønne. Den er aflyst på grund af coronarestriktionerne. I stedet lancerer foreningen Golden Island Festival, som foregår samme sted.

– I disse coronatider handler det om at se muligheder og ikke begrænsninger. Det gør vi i Dance Vibration. Vi ser restriktionerne angående festivaler som en udfordring, og vi har valgt at tage imod den i kampen for kulturlivet, siger næstformand og eventmanager Annika Holst i en pressemeddelelse.

Dance Vibration står klar med et coronavenligt koncept, der stadigvæk emmer af festivalstemning.

– Publikum vil ikke mangle noget, men derimod opleve mindre kødannelse til både barer, madboder og toiletter. Der vil være plads til et begrænset antal publikummer, da maksimalt 2.000 må blive lukket ind. Vi arbejder lige nu på en løsning for de overnattende festivalgæster, da der ikke må være camping på festivalområdet, lyder det fra Annika Holst.

Foreningen er i tæt kontakt med respektive myndigheder, og alle restriktioner vil blive overholdt, garanterer den.

– Vi håber på stor opbakning fra vores bornholmske publikum, og vi glæder os til at tage imod alle, der ligesom os ønsker at støtte kulturlivet både lokalt og nationalt i trygge rammer, siger Annika Holst.

Golden Island Festival foregår fra fredag den 16. til søndag den 18. juli. Festivalpladsen åbner klokken 13 og lukker klokken 02 både fredag og lørdag.
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder