Direktør skifter job

Direktør skifter job
Lillian Rasch Madsen har siddet i stillingen som direktør i tre år. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | 25. JUN 2024 • 10:43
NYHED
25. JUN 2024 • 10:43

Direktøren i Bornholms Regionskommune har fået job i Region Hovedstaden.

Der er skiftedag i direktionen i Bornholms Regionskommune. Kommunens direktør for de tekniske områder, Lillian Rasch Madsen, forlader nemlig sin stilling i slutningen af juli.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Hun skifter til et nyt job i Center for Ejendomme i Region Hovedstaden, hvor hun tiltræder en stilling som vicedirektør.

Det er ønsket om at komme tættere på sine børn i København samt, at direktøren nu har fundet det rette job, der er baggrunden for hendes fratrædelse, fortæller hun.

– Det har været tre gode og spændende år som direktør i Bornholms Regionskommune, men min mand og jeg har et ønske om at være tættere på vores børn, som nu alle tre bor og studerer i København. Vi har derfor købt en lejlighed i København men vil fortsat være på Bornholm ofte, hvor vi beholder huset i Saltuna, fortæller Lillian Rasch Madsen, der oprindelig er bornholmer.

Jagten på afløser er sat ind

Kommunaldirektør Sine Sunesen beklager beslutningen og takker Lillian for et godt samarbejde.

– Det er trist, at vi må sige farvel til Lillian nu, hvor vi står overfor en masse spændende udviklingsmuligheder inden for netop erhvervs- og byggeområdet. Jeg vil gerne bruge anledningen til at takke hende for et virkelig godt samarbejde i de år, vi har haft sammen. Nu vil vi hurtigst muligt sætte gang i processen med at finde den rette afløser for Lillian, siger kommunaldirektøren.

Lillian Rasch Madsen har sidste arbejdsdag i Bornholms Regionskommune onsdag den 31. juli.



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT