NYHED | BORNHOLM
3. DEC 2021 • 10:39

Coronapas bliver et krav hos kommunalt ansatte

Ansatte i Bornholms Regionskommune skal fra den 13. december kunne fremvise et gyldigt coronapas, når de møder på arbejde. Det har koncernledelsen i kommunen netop besluttet.

– Indførelsen af coronapasset sker, fordi kommunen har et særligt ansvar for at sikre et trygt møde mellem kommunens ansatte og borgerne. Desuden handler det om generelt at begrænse smitten i det bornholmske samfund, hvor Bornholms Regionskommune, som øens største arbejdsplads med flere tusinde ansatte, har en stor betydning, skriver Bornholms Regionskommune i deres pressemeddelelse. 

Kravet om coronapas omfatter alle kommunens medarbejdere, der i dag modtager en mail, hvor de ansatte får retningslinjerne beskrevet. For at sikre, at de ansatte efterlever de nye krav, indbefatter den nye foranstaltning også, at der på diverse kommunale arbejdsplads vil blive foretaget stikprøve mindst en gang om ugen. Selvom kravet først træder i kraft 13. december, opfordrer kommunen allerede nu alle medarbejdere til at efterleve de nye krav.

– Kravet vil gælde så længe covid-19 er en samfundskritisk sygdom, slutter de i deres pressemeddelelse.Flere nyheder