Ældrerådet: Godt budgetforlig for ældreområdet
Bornholms Ældreråd glæder sig over, at ældrerådet er blevet tilgodeset i det kommunale budget for 2021 og årene frem. Arkivfoto

29. AUG 2020 • 08:12 • AF HENRIK-NIELSEN • GRATIS

Ældrerådet: Godt budgetforlig for ældreområdet

BUDGET

Bornholms Ældreråd har med glæde erfaret, at der er indgået et bredt budgetforlig 2021, hvor ældreområdet er blevet positivt tilgodeset. Det fortæller formand Erik A. Larsen i en pressemeddelelse.

– En tilførsel til området i 2021 på cirka seks millioner kroner og otte millioner kroner fra 2023 vil alt andet lige være et væsentligt løft for området. Især hjemmeplejen har været hårdt ramt, hvor medarbejderne har løbet meget stærkt, haft alt for mange besøg på en vagt og alt for højt sygefravær på grund af stress. Dette kunne ikke fortsætte, siger han i pressemeddelelsen.

Ældrerådet har flere gange fremført dette overfor ledelsen og det politiske niveau, senest i et høringssvar til budget 2021.

– Det er derfor meget tilfredsstillende, at samtlige partier i kommunalbestyrelsen nu står sammen om at løfte området på flere områder, siger Erik A. Larsen.

Ældrerådet mener, at det igen skal blive attraktivt at være ansat inden for ældreområdet, og derfor vil rådet gerne være med til at tale området op, således at arbejdsmiljøet højnes til gavn for de borgere, der modtager hjælp.

Ifølge formand Erik A. Larsen vil ældrerådet nøje følge anvendelsen af de ekstra tildelte midler i det kommende budget.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.