Lavede bedste dessert for andet år i træk
Foto: Facebook / Sol over Gudhjem

22. JUN 2019 • 16:30 • AF MADS WESTERMANN

Lavede bedste dessert for andet år i træk

Det blev Brian Mark Hansen, der til daglig svinger gryderne på Søllerød Kro, der for andet år i træk sejrede i dessertkonkurrencen ved kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

Hans dessert, der bestod af Sommerhonning-syp, jordbær med fløde, grøn the med mælk og honning, vandt foran de to andre kokke, Daniel Kruse fra Det Røde Pakhus i Rønne og Michael Munk fra Restaurant MeMu i Vejle.

Daniel Kruses bud på en vinderdessert bestod af jordbær, hyld og chokolade, mens Michael Munk diverterede med en mere kompleks kreation bestående af Sorbet på kærnemælk og hvid chokolade, æggeblomme, syltet med rålakrids og soya. Hvid chokolade med havtorn og aromatisk olie af earl grey.

Kokkene skulle allesammen anvende en række forudbestemte ingredienser. Det var kærnemælk, te, snaps fra Copenhagen Distillery og sukker.