19. APR 2019 • 05:39SPORT

Ajax får friweekend før Champions League-kamp mod Tottenham

Fodboldforbund aflyser hel runde for at give Ajax optimale betingelser før semifinalekamp mod Tottenham.

Ajax Amsterdam møder op med helt udhvilede ben til den første semifinalekamp i Champions League mod Tottenham.Torsdag besluttede det hollandske fodboldforbund at udsætte samtlige kampe i Æresdivisionen i weekenden før det første opgør den 30. april.

Ajax skulle have mødt nedrykningstruede De Graafschap den 28. april i sæsonens næstsidste runde, men den kamp er som de øvrige i runden udsat til senere.

Det indebærer, at den ordinære sæson i Holland bliver forlænget til 15. maj.- Det virkelige dejlige er årsagen til, hvorfor det er nødvendigt - Ajax semifinaleplads. Det er til fordel for ikke kun Ajax, men al fodbold i Holland, siger Eric Dudde, der er teknisk direktør for det nationale fodboldforbund.På sin vej til semifinalen har Ajax med Lasse Schöne som fast mand i startopstillingen og med blandt andre Kasper Dolberg på bænken imponeret ved at slå både Real Madrid og Juventus ud.Tottenham og Christian Eriksen derimod slipper ikke for at trække i støvlerne i weekenden før Ajax-kampen. Den 27. april møder Tottenham på hjemmebane West Ham.Ajax topper Æresdivisionen på en bedre målforskel end PSV Eindhoven. Begge klubber har 74 point efter 30 kampe.Den 20. april møder Ajax FC Groningen på udebane, og tre dage senere er Vitesse modstanderen hjemme i Amsterdam./ritzau/Reuters

17. JUN 2019 • 17:34 FOR ABONNENTER

Strømførende duo fik travlt i styrtregnen

17. JUN 2019 • 16:21 FOR ABONNENTER

Studerende regnede den ud og stak af til Rønne

Mest læste