9. AUG 2018 • 11:39SPORT

AaB lejer angriber i Hoffenheim

Den tyske U21-landsholdsspiller Philipp Ochs skifter til AaB på en etårig lejeaftale.

AaB har længe ledt efter en angriber med mål i støvlerne, og nu gør man et forsøg med tyske Philipp Ochs.Han kommer til AaB fra bundesligaklubben Hoffenheim på en etårig lejeaftale.- Philipp har altid været målscorer, og vi ser ham primært som angriber, men han kan også dække andre offensive positioner.- På ungdomsniveau har han stor erfaring internationalt for en kæmpe fodboldnation, siger AaB-sportsdirektør Allan Gaarde.

21-årige Philipp Ochs har repræsenteret Tysklands landshold på alle niveauer fra U15 til U21. I 56 ungdomslandskampe har han scoret 23 mål.- Jeg er glad for at være her, og det har betydet meget, at jeg har kunnet mærke, at klubben virkelig ønskede, at jeg skulle komme hertil, siger Philipp Ochs.

i Hoffenheim har han indtil videre spillet 26 kampe og scoret ét mål. De forventer at få ham tilbage efter lejeaftalen.

- Han har netop forlænget sin kontrakt med Hoffenheim, og i den forbindelse aftalte parterne, at et lejemål kunne være hensigtsmæssigt, hvilket har bragt os på banen, siger Allan Gaarde.

I AaB vil han komme til at spille med nummer 11 på ryggen, og han kan allerede debutere på søndag, når AaB hjemme tager imod FC Nordsjælland./ritzau/

Mest læste