Mens Aarsballes er på vej til at lukke: Klemensker IF vil fortsætte loppemarked

22. AUG 2019 • 06:03HASLE • AF HOLGER LARSEN

Mens Aarsballes er på vej til at lukke: Klemensker IF vil fortsætte loppemarked

Få dage efter Aarsballe Boldklubs meddelelse om, at klubben næste år holder sit sidste loppemarked, slutter dette års højsæson med loppemarkeder lørdag eftermiddag i Klemensker.

I Klemensker Idrætsforening har man noteret sig, at naboerne i Aarsballe er kørt trætte, fordi det er de samme få folk, der år efter står i spidsen for arrangementet. I Klemensker nikker man genkendende til, at det er mange af de samme folk, der må det tage det store slæb, og at en del af dem også er ældre.

Alligevel er situationen i Klemensker en anden og mere positiv, mener Yvonne Dam, der står for at koordinere den frivillige indsats ved loppemarkedet:

– Folk er meget villige til at hjælpe til og synes, at det er hyggeligt at være med til loppemarkedet. Vi har en god gruppe til at hente effekter hen over året. De deles om opgaverne, så det ikke er de samme, der er af sted hver uge, siger Yvonne Dam.

Foreningen har flyttet hele loppelageret til KIF-Centret, hvor der vil blive handel både indenfor og udenfor. Vejrudsigten tegner godt for arrangementet, så måske kan man hamle op med sidste års flotte omsætning på 57.000 kroner.

Mest læste

15. SEP 2019 • 19:58SPORT

BHS-Almeborg tager historisk sejr

15. SEP 2019 • 13:16 FOR ABONNENTER

I dag kører han sit sidste løb

14. SEP 2019 • 17:56SPORT

Dårlig RIK-dag på Amager