SPONSORERET AF SLEEPZONE.DK

Trænger du til ny seng? Vælg en kontinentalseng

Det kan være svært at vide helt hvilken seng man skal vælge, når det er blevet tid til en ny seng. Det kan være du er glad for din gamle seng, men hver seng lever i gennemsnit i 10 år, så måske kan det være tid for dig til at finde en ny seng at sove i. Der er mange forskellige muligheder inden for senge, men hvis du vil have en seng af høj kvalitet, men til billigere penge end elevationssengen, så skal du vælge en kontinentalseng. Har du lyst til at høre mere om kontinentalsengen, så læs med her.

En god nattesøvn
Det er vigtigt for dig selv og din krop at du får en god nattesøvn. I gennemsnittet sover man otte timer hver dag og mange bruger ofte endnu mere tid i sengen end det. faktisk så bruger man i gennemsnit en tredjedel af sit liv i sengen. Derfor er det vigtigt med en god seng, som understøtter dine behov. Det er særligt vigtigt når du sover, fordi hvis du ikke får en god nattesøvn, så kan det påvirke dit liv negativt. En god nattesøvn sørger nemlig for, at du er veludhvilet og oplagt til den kommende dag, hvilket er vigtigt hvis man skal være funktionsdygtig på arbejdet eller i familielivet.

Hvad er en kontinentalseng?
En kontinentalseng er et billigere alternativ til den populære elevationsseng. Den er bygget op omkring tre forskellige madrasser, som giver et godt grundlag for en god nattesøvn. De tre madrasser bidrager med hver deres funktion til sengen, og kan ses her:
- Boxmadras, som udgør bunden af sengen
- Springmadras, som giver dig den perfekte liggekomfort til din krop
- Topmadras, som er den øverste del af sengen
De tre madrasser har hver deres funktion og kan tilpasses forskelligt til din krop. Boxmadrassen er det nederste lag, og gør at sengen er stabil at ligge i. Springmadrassen er det midterste lag af sengen. Her er det muligt, at justere liggekomforten, så den passer til din krop. Ved springmadrassen skal du opmærksom på, at du får den fasthed i madrassen, som passer til din vægt. Jo mere du vejer, jo mere fasthed skal der være i madrassen. Topmadrassen er det sidste lag på sengen, som også kan skiftes ud, så hårdheden passer til din krop. Men i sidste ende er det den samlede oplevelse af de tre madrasser, som gør kontinentalsengen unik.

Hvorfor vælge en kontinentalseng?
Nu sidder du måske og tænker hvorfor du skal vælge en kontinentalseng. Udover at sengen er et billigere alternativ til elevationssengen, så giver den også en bedre sovekomfort end eksempelvis boxmadrassen gør. En anden fordel ved at vælge kontinentalsengen er dens højde. Hvis du eksempelvis lider at ryg-og ledsmerter, så kan sengens højde være en fordel, fordi du kan stå lige ud af sengen. Den sidste fordel ved kontinentalsengen er, at du ved kontinentalsenge som dobbeltsenge undgår den trælse midter revne, da topmadrassen går hen over begge madrasser. Så hvis du gerne vil have en seng der giver den bedst mulige komfort til prisen, så er det kontinentalsengen du skal vælge.

Mest læste