Husk Bornholm i din indretning

SPONSERET AF DIALAEGT.DK

Husk Bornholm i din indretning

En af tidens store tendenser er at værne om, hvor du er fra. Huske din baggrund og hvordan den bidrager til din personlighed. Derfor bliver hjem også mere og mere personlige. Her på Bornholm er vi beriget med et væld af farver, natur og personlighed. Alt sammen noget som kan inspirere til en fantastisk indretning. Det er væk med det kedelige og hvide udtryk - ind med farver og personlighed fra Bornholm.

Det kan gøres med plakater
Et godt udgangspunkt er de fantastisk sjove Plakater fra virksomheden Dialægt. De har taget Danmark med storm ved at lave unikke og personlige plakater med citater, byer og landsdele. Det er en morsom måde at værne om, hvem du er og hvor du kommer fra. For eksempel har de også lavet en plakat om vores fantastiske Bornholm og sjove udtryk, vi kunne komme med. De har endda husket Bornholms Tidende eller “Krølle Bølle Påstijn”. Af andre sjove udtryk kan du finde “Jylkat”, “Di e lie kommed mæ damparejn, jo”, “Marripyta”, “Du e vist ejn varre Razapaz”, “Pugga mæ fyjl”, “Ded rabbar å”, “Naj for hundan, ded roggar” og “Din Klævsjijd”. Det er morsomt og personligt. Samtidig er plakaten flot, enkel og minimalistisk, perfekt til den skandinaviske indretning. Du kan nemlig godt være stolt af at være fra denne smukke solskinsø. En plakat er en sjov og humoristisk måde at vise denne stolthed på. Den fungerer også rigtigt godt som gave til de bornholmere som har bevæget sig væk fra øen men stadig skal mindes.

Det kan gøres med farver
Det er næsten som om, at farverne på Bornholm er langt mere intense og skarpe end i resten af Danmark. Sådan nogle smukke farver har godt af at komme indenfor i hjemmet også. En cykeltur rundt omkring på Bornholm kan inspirere til rigtig mange farver som også kan fungerer som maling på vores vægge, glassene vi drikker af eller stoffet vores sofa, puder og tæpper er syet med. Der er rigtig mange muligheder for at få flere bornholmske farver ind i indretningen. Du kan for eksempel tage udgangspunkt i det originale bornholmske flag. Det kan også være de skønne gule rapsmarker. Den svage rosa farve fra blomsterne udenfor. Det smukke blå hav vi er omringet af. Den skønne grønne natur. Det er mange muligheder for at få farve ind i hjemmet - og inspirationen findes i den bornholmske natur.

Det kan gøres med blomster
I stedet for at købe de sædvanlige typer fra blomsterhandlen, kan det også være smart at tage ud i naturen i stedet. Det behøver ikke være blomster, det kan også være kviste, blade eller korn. Alt dette kan blive til smukke buketter af bornholmsk natur. Vilde blomster er nemlig også et af de største hits i 2019. At det ser vildt og naturligt ud frem for kunstigt og planlagt. Du kan for eksempel gå på jagt efter blå kornblomst, skønne rosa hyben, hvide fladstjerner, musevikke, okseøje eller mange andre. Vær dog sikker på, at du gerne må plukke blomsterne, at det ikke er privatejet.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet