Anerkendte kunstnere besøger Undreværket
Helene Høm og Thomas Danielsen står bag Undreværket. Foto: Berit Hvassum

10. MAJ 2019 • 05:55 • AF REDAKTIONEN

Anerkendte kunstnere besøger Undreværket

Der er i disse dage ekstra meget gang i Undreværket i Gudhjem. Frem til på lørdag 11. maj gæster ti forskellige kunstnere fra ind- og udland det kreative scenekunst-sted. Alle deltager de i det seks dage lange kursus ”The Discipline of Freedom”.

– Den prisbelønnede koreograf Nancy Spanier (Boulder, USA) og hendes favoritdanser Paul Oertel underviser. De to tager udgangspunkt i de enkelte deltageres kunstneriske karrierer, fortæller Undreværket i en pressemeddelelse.

– Deltagerlisten tæller blandt andet schweiziske Victoria Baumgartner, der i disse år revolutionerer den engelsk Shakespeare-tradition med gruppen Will& Co. i England, manuskriptforfatter Dunja Gry Jensen, der har skrevet til tv-serier som Rejseholdet og Sommer, Charlotte Munksgaard fra Teater Får302, der netop nu er nomineret til en Reumert i kategorien Årets Kvindelige Ensemblerolle 2019, britiske Kate Maravan, der blandt andet kan ses i tv-serien Safe på Netflix, og skuespiller Anja Owe, datter af skuespilleren Baard Owe, der senest har medvirket i Lykke-Per og i dag underviser på Den Danske Filmskole.

Det er andet år, Undreværket arrangerer kurset, der tidligere blev holdt på Odsherred Scenekunstcenter. Deltagerne er indkvarteret lokalt i Gudhjem, og maden står Provianten for.

19. AUG 2019 • 18:05 FOR ABONNENTER

Pladsen i 3. division blev sikret med hiv og sving

19. AUG 2019 • 16:42 FOR ABONNENTER

Mandagens leder: Vil han også købe Bornholm?

Mest læste