Gør huset klar til sommeren

SPONSORERET AF MALERKANONEN.DK

Gør huset klar til sommeren

Selvom det ikke er sommer endnu, så skinner forårssolen, som om det var. Derfor er det meste af Danmark også allerede i sommerstemning. De korte bukser og de tynde bluser er fundet frem fra gemmerne, så garderoben er klar til de varmere dage. Men hvad med huset? Det kan være en god ide også at gøre huset sommerklar. I hvert fald kan det indbyde til flere hyggelige stunder i hjemmet, når kalenderen først melder sommer. Herunder giver vi dig nogle gode tips til, hvordan du kan gøre dit hus sommerklar, så det er klar til den dejligste årstid.

Malerarbejde er forårsarbejde
Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan være en god ide at få en maler på besøg her i foråret eller til sommer. Med forår og sommer følger nemlig flere lyse timer – timer, hvor solen skinner ind ad vinduerne. Når solen skinner ind ad vinduerne, bliver det med det samme lettere at se den slidte maling og pletterne på væggen. Selvom du ikke har lagt mærke til det i den mørke vinter, kan dit hjem trænge til en omgang med penslen, når det bliver sommer – eller forår – og lyset trænger gennem vinduerne. Det kan være en rigtig god ide at investere i en maler, der kan udføre arbejdet. En maler er omhyggelig og selvsagt en ekspert i at male. Hvis du selv vil svinge penslen, kan du med fordel sørge for at søge råd hos en farvehandler eller en maler inden. For din egen skyld bør du også gå i gang med malerarbejdet, inden sommeren melder sig; det kan nemlig være rigtig irriterende at skulle male, når temperaturen først bliver sommerlig.

Giv haven en tur
Når sommeren først melder sin ankomst, vil de fleste gerne bruge ekstra tid i haven. Mest af alt vil de fleste gerne bruge tiden på terrassen med benene oppe på en solstol med en kold drink i hånden, mens grillen steger ved siden af. Hvis du vil kunne nyde din have til sommer, er det en god ide allerede at tænke på den nu. Er der nogle blomster, der skal omplantes, eller skal der plantes helt nye blomster? Skal terrassen have en tur med ukrudtsbrænderen, eller skal møblerne have en opdatering? Hvis du allerede gør din have sommerklar nu, vil den være meget rarere at nyde til sommer, når du endelig for alvor skal bruge den. Du kan lave din have, som du bedst kan lide den. Du kan lade alt gro vildt omkring dig, eller du kan skære blomster og buske til – det vigtigste er, at du kan lide at opholde dig i den.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet