Tag på storbyferie i Danmark – 3 byer der er et besøg værd

SPONSERET AF TRAVELMARKET.DK

Tag på storbyferie i Danmark – 3 byer der er et besøg værd

Solskinsøen er et smukt sted, hvor mange strømmer til for at holde ferie. Men bor man der fast, kan man heldigvis også tage flyet i den anden retning. Den store turistfart betyder at man let kan finde billige flybilletter fra Rønne, og det bør du udnytte, til at tage på storbyferie i Danmark. For der er meget at opleve, og de her 3 byer skal du sørge for at besøge.

Nordens Paris – Aalborg
Aalborg har fået tilnavnet Nordens Paris med god grund. Her finder du byliv og cafestemning, shoppemuligheder og masser af kultur. Det er Danmarks fjerdestørste by, og Aalborg har masser at byde på. Aalborg Zoologiske have er uden tvivl et besøg værd. Du kan her møde de charmerende og meget sjældne orangutanger, smukke isbjørne og majestætiske elefanter. Alt sammen pakket ind i en skøn park, hvor du let kan bruge en hel dag.

Smilets by – Aarhus
Aarhus kaldes smilets by, og her finder du helt sikkert også masser af smil blandt de lokale. Det er en by der lægger vægt på socialt byliv, og her taler man gerne med hinanden. Byens streetfood byder på masser af forskellige madboder og smagsoplevelser, hvor du hurtigt finder dig til rette ved langbordene. Aarhus har et spændende havneområde hvor du kan se byfornyelse, og moderne arkitektur. Eller du kan besøge den gamle by og opleve stemningen fra en anden tid.

Vidunderlige København
Eller Wonderful Copenhagen, som det ofte siges. Naturligvis må hovedstaden nævnes, blandt byer der er værd at besøge. København er en historisk og smuk by, der kan spores helt tilbage til år 800, hvor der fandtes et fiskerleje, i det, der nu er byens centrum. Her kan du være turist i eget land og se den lille havfrue, samt alle de andre attraktioner, der tiltrækker turister fra hele verden.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet