Chefen fejrer 25 års jubilæum: Det lå ikke i kortene
Foto: Berit Hvassum

22. OKT 2018 • 09:16 • AF SOFIE EJDRUP

Chefen fejrer 25 års jubilæum: Det lå ikke i kortene

Torsdag den 1. november er en helt særlig dag for Lars Kure, varehuschef i Kvickly i Nexø. På det tidspunkt er det nemlig 25 år siden han som 27-årig blev ansat som julehjælp i slagterafdelingen i Kvickly i Rønne og dermed trådte ind i Coop-regi.

Det var en bornholmsk kæreste – som senere skulle blive Lars Kures hustru – der fik lokket ham til øen. Selvom det ikke lå i kortene, at den 53-årige slagterudlærte københavner skulle ende som varehuschef på Bornholm, har det bestemt været 25 gode år, understreger han.

– Jeg kendte intet til Coop – eller FDB, som det hed dengang – da jeg startede i virksomheden, og jeg var lidt skeptisk. Jeg var vant til at skære hele og halve dyr ud, men i FDB modtog vi kødet vakuumpakket og i papkasser, klar til at blive skåret ud til bøffer. Jeg tænkte: Hvad er nu det her for noget?, fortæller han og tilføjer straks:

– Men det har egentlig været meget positivt derfra. Jeg har fået en fantastisk uddannelse, samtidig med at jeg har kunnet arbejde, og det er jeg dybt taknemmelig for.

Igennem årene har Lars Kure arbejdet i fire forskellige Coop-forretninger i Rønne, Allinge og Nexø og varetaget et væld af forskellige stillinger.

Delikatesseassistent, slagtermester, bistroleder, ferskvarechef, foodchef, souschef og senest varehuschef er alle titler, som Lars Kure kan skrive på CV’et.

Når kalenderen melder torsdag den 1. november, kan Lars Kure holde fri og sove længe.

Kvickly i Nexøs personale holder planerne for dagen hemmelige for jubilaren, men at der i hvert fald vil være morgenbord og en eftermiddagsreception, ved Lars Kure dog.

– Jeg er blevet bedt om at holde mig lidt udenfor. Det er en overraskelse for mig, og det, synes jeg, er dejligt, forklarer han.

Alle er velkomne, når der fra klokken 12 til 14 afholdes reception for Lars Kure i Kvickly i Nexø.

SENESTE NYHEDER

23. APR 2019 • 19:03 FOR ABONNENTER
Guidet tur på vingården: Et eventyr om vin og svin
23. APR 2019 • 17:11 FOR ABONNENTER
Leder: Ja, hva’ så nu, Bornholm?
23. APR 2019 • 16:07 FOR ABONNENTER
Travlhed på bildæk: Passagerer var bange for at blive glemt
23. APR 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

18. APR 2019 • 23:35SPORT

Nyt stadionnavn til høring

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag