Gifteklar amerikaner: Bornholm er bedre end Fiji
Foto: Berit Hvassum

9. AUG 2018 • 15:49 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER

Gifteklar amerikaner: Bornholm er bedre end Fiji

Det er femte gang, amerikanske Linda Shield er i Danmark med sin tilkommende, Michael Andersen.

– Første gang var i 2012, da jeg mødte hans familie. Og i 2016, da vi gik i gang med planlægge brylluppet, kom vi første gang til Bornholm, siger hun.

– Det var i januar og Sune (Rasborg, red.) viste os 10-12 steder på Bornholm, hvor vi kunne holde brylluppet. Vi overvejede Nordlandet, men syntes ikke, det var helt stort nok også i forhold til overnatningsmuligheder. Så overvejede vi Siemsens Gaard i Svaneke, men kom en dag kørende her forbi Bølshavn 9, og jeg tænkte, oh my Good, her må være vidunderligt om sommeren. Og det viste sig så, at vi kunne leje det hele.

Sidste marts vendte de to tilbage og boede på stedet. I alt har hun været på Bornholm fire gange.

– Hver gang jeg kommer hertil, og flyet lander i lufthavnen, er det magisk! Alt stopper, og alt andet forsvinder. Vores liv er travle derhjemme, vi arbejder meget og har et hektisk program, men så kommer vi hertil, og noget andet tager over. It’s magical, siger Linda henført.

– Jeg fornemmede det allerede første gang, midt om vinteren, hvor her ikke var nogen. Man mærkede freden, der var sne på vejen, og vi så de fantastiske, hvide rundkirker. Nu skal vi giftes i Ols Kirke, og den er simpelthen så smuk.

Og du har det fint nok med at holde bryllup her og ikke tættere på familie og venner?

– Alle kommer! Kun en eller to at dem, vi ønskede skulle komme, kunne ikke. Jeg har selv syv brødre og søstre, og de kommer alle sammen med min mor. Også deres ægtefæller og mine niecer er med, og derfor har vi også lejet hele Bølshavn 9. Her skal min og Michaels familie bo. I Key West, hvor vi bor til daglig, er de fleste par, vi kender, et miks af europæere og amerikanere ligesom os selv, så det er meget almindeligt at rejse til Europa.

Mange har dog ikke tidligere være i Danmark, endsige Skandinavien.

– Så de ser det også som en mulighed for – ud over at komme til et smukt bryllup – at opleve et sted, de ikke har set før.

Men I havde også talt om at holde brylluppet på Fiji-øerne?

– Oh, han havde, ler Linda.

– Jeg har været der, og det her er meget bedre, haha. Vi bor i forvejen på en tropisk ø, så jeg har ikke lyst til at tage til en anden for at blive gift. Det her er simpelthen vidunderligt.


SENESTE NYHEDER

17. OKT 2019 • 19:46 FOR ABONNENTER
15 kvinder har sparket gang i nyt fodboldhold
17. OKT 2019 • 17:23 FOR ABONNENTER
Butikken fortsætter længere oppe ad vejen
17. OKT 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald
17. OKT 2019 • 13:27 FOR ABONNENTER
Landmænd brænder inde med slagteklare svin

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. OKT 2019 • 16:54
Gave til Aarsdale

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet