Turistinfo på torvet: Vi tager det stille og roligt
Foto: Jens-Erik Larsen

8. JUL 2018 • 13:51 • AF JESPER GYNTHER

Turistinfo på torvet: Vi tager det stille og roligt

Kristin Schmidt fra Turistinformationen i Aakirkeby har måske Bornholms bedste job i denne tid, for hver tirsdag og torsdag er hun på torvet i Aakirkeby for at møde turisterne, hvor de er: Ude i sommervarmen.

Med sig har hun nogle turistbrochurer fra lokalområdets seværdigheder samt et lille grønt bord og en matchende klapstol – og ja, så har hun også medbragt sit gode humør.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og lytte noget mere til turisterne, så jeg kan finde ud af, hvad de har brug for, fortalte hun i denne uge til Bornholms Tidende.

– Men hvis jeg kan høre, at de går og snakker her på torvet, så kan jeg henvende mig til dem og hjælpe dem med at finde det, de søger.

Tirsdag var første dag med turistinfo på torvet, og Kristin Schmidt tror på, at hun får tid til at tale med alle, der måtte få brug for det

– Folk er jo på ferie, så de har god tid. Og så er der nogle, der gerne vil have tid til en snak, og så synes jeg generelt set, at det ikke plejer at være et problem, at folk skal stå og vente lidt, siger hun.

– Så kan det være, de går og kommer tilbage lidt senere. Det er jo det gode ved at være på arbejde i sommerlandet, at der tager man det stille og roligt.

SENESTE NYHEDER

20. JUL 2018 • 14:32 FOR ABONNENTER
30 frivillige er klar med kæmpefest i Nexø
20. JUL 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald
20. JUL 2018 • 12:16 FOR ABONNENTER
Afspærring gør ondt på Småfolk
20. JUL 2018 • 09:35
Fire fartsyndere fanget

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste