Grundigt SEO arbejde skaber succes

SPONSORERET AF CONNECT MEDIA

Grundigt SEO arbejde skaber succes

Connect Media er et mindre SEO bureau, der siden 2008 har specialiseret sig inden for organisk SEO optimering og vækst af virksomheder i kraft af søgetrafik fra Google.

Tilgangen til hver opgave er helhedsorienteret og ydmyg med en planlagt langsigtet indsats, der med gennemtestede metoder skaber topplaceringer i Google søgeresultater – lige præcist der hvor kunderne søger efter produkterne og ydelserne hos firmaerne.

Der testes grundigt
Før et SEO forløb iværksættes gennemtestes grundigt hvilke søgeord og sætninger brugerne i Google anvender- og det er kun dem der skaber kunder der udvælges til fokus.

Den tilgang er ekstra grundig og tager lidt længere tid, men resultaterne bliver også langt bedre og skaber langt større overskud for det investerede beløb.

Både små og meget store kunder
De samme metoder anvendes om det er en mindre malermester fra Århus eller en landsdækkende kæde med 50 afdelinger.

Fokus ligges på de søgeord, der skaber kunder og det giver pote.

For et beløb under 10.000 er det muligt for en mindre lokal virksomhed, at blive placeret helt i toppen af Google og fremadrettet kun få kunder den vej – ikke noget med dyre avisannoncer hver uge, eller udsendelse af brochurer m.v.

SEO er blevet en overset mulighed
I dag er der så mange muligheder for online markedsføring, at mange overser mulighederne med søgemaskineoptimering.

Ofte afprøves mulighederne med betalt annoncering i søgemaskinerne, som også er effektivt, men dog også en vedvarende høj udgift på budgettet.

Google optimering giver derimod vedvarende resultater som kun koster en brøkdel at vedligeholde og skaber både bedre og mere økonomisk afbalancerede resultater – noget enhver økonomidirektør bør se nærmere på.

Langsigtede forløb virker bedst
Hos Connect Media arbejdes primært med langsigtede forløb, hvor der arbejdes kontinuerligt hver måned ud fra en planlagt strategi.

Det giver nye resultater hver måned og mulighed for virksomhederne kan følge med den nye vækst.


Mest læste