NB'er efter lokalbraget: Dommeren havde svært ved at finde en linje

17. MAJ 2018 • 14:52 • AF KASPER RASMUSSEN

NB'er efter lokalbraget: Dommeren havde svært ved at finde en linje

NB Bornholms nytilkomne spiller Mallik Conradsen spillede onsdag sit første bornholmske derby, og selv om han har prøvet meget i sin karriere, levede slaget om Bornholm op til hans forventninger.

– Det var en god og intens kamp, hvilket vi var forberedt på, at det ville blive. Jeg synes, vi kommer godt ud og fortsætter det spil, vi har spillet de sidste par kampe, hvor vi bevarer tålmodigheden. Jeg synes, det var en helt fortjent sejr, og at vi styrede spillet, så længe vi spillede 11 mod 11 i hvert fald.

Levede kampen op til dine forventninger?

– Ja, det gjorde den. Kampen havde de ting, som hører med til et derby. En masse intensitet, hvor begge hold ville vinde mere end noget andet. Der var mange tilskuere og en god stemning, så det levede op til forventningerne.

Du har allerede prøvet mange ting i din karriere. Hvordan vil du karakterisere denne kamp sammenlignet med noget af det, du tidligere har oplevet?

– Det var anderledes, vil jeg sige. Der er to hold, der kæmper om at være øens hold, og det giver en speciel stemning – dette opgør ligger godt oppe på min liste.

Du får selv et gult kort, og kampen virker i det hele taget en smule hårdt spillet. Hvordan ser du det?

– Først og fremmest synes jeg, at jeg får et fejlagtig gult kort. Jeg synes, at dommeren havde lidt svært ved at finde linjen. Men sådan er det. Det var en hårdt spillet kamp, og jeg kan også godt selv lide at spille hårdt, så det passede mig fint. Og det er også sådan derbys er. Der bliver gået til den, ellers er det ikke et rigtigt derby.SENESTE NYHEDER

15. OKT 2018 • 18:52 FOR ABONNENTER
Svedig fest og nye trin
15. OKT 2018 • 17:08 FOR ABONNENTER
Valentinos er tilbage: Vi kan ikke undvære det
15. OKT 2018 • 15:14 FOR ABONNENTER
Mandagens leder: Øen og Christiansøfarten er vokset sammen
15. OKT 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

12. OKT 2018 • 18:32 FOR ABONNENTER

Viking og Tejn mødes i første lokale opgør i e-sport

11. OKT 2018 • 14:05 FOR ABONNENTER

Pigefodbold er igen blevet populært på Bornholm

10. OKT 2018 • 09:21SPORT

BHS-Almeborg henter forstærkning