Få styr på tandlægeregningen og nyd sommeren

SPONSORERET AF LENDON.DK

Få styr på tandlægeregningen og nyd sommeren

Det kan hurtigt komme til at koste nogle knaster, når man har været til tandlæge. Det kan være du har været nødt til at få fjernet en tand og måske endda ved operation, hvis den sidder et forkert sted eller ikke kan vokse ud, hvilket kan komme til at koste op over 3.000kr. Det er dog alligevel i den billige ende på en tandlægeregning, da en implantatbehandling kan koste mindst 13.000kr. og en delprotese kan koste omkring 6.000-12.000kr. Dette er blot eksempler på hvad de forskellige ting kan koste at få fikset hos tandlægen, og ofte vil der være flere ting man skal have lavet og derefter betale for på samme tid. Det er ikke altid lige til at forudse, hvad man skal betale, hvis man bare er gået til tandlægen for et almindeligt tjek og får at vide, at man pludselig skal have en rodbehandling eller plastfyldning i en eller flere tænder. Derefter kan man risikere at stå med en kæmpe tandlægeregning, som man ikke har forventet at få, og derfor ikke har sparet op til det eller måske lige har brugt månedslønnen på nogle andre ting. Det er heldigvis nemt og hurtigt at låne penge til en tandlægeregning eller andre ting, hvis man har brug for det.

Luft i budgettet
En uventet stor tandlægeregning er aldrig særlig sjov, så derfor kan det være en god idé at finde et lån til tandlægeregningen, så man kan få den ud af verden og bekymringerne væk. Man bør ikke være bange for at tage til tandlægen med en tand, der ser tvivlsom ud, fordi man er nervøs for udfaldet af regningen bagefter. Ligesom man plejer alt andet – sit helbred, sin hud, sit hår, osv. – bør man også pleje sine tænder hos tandlægen.

Men hvis man ikke lige har pengene til det, kan det hurtigt sætte en stopper for mange tandlægebesøg. Det er derfor godt at vide, at muligheden for et lån også er der. Derefter kan man få mere luft i budgettet til andre ting, der skal ordnes eller aktiviteter, som man gerne vil deltage i. Det er vigtigt at huske, at man også skal kunne slappe af engang imellem og gøre de ting man har lyst til. Der bør ikke være en stoppæl for, at tage en tur i biografen med børnene eller en god veninde. Det samme gælder i forhold til den årlige charterferie om sommeren eller måske bare et lækkert måltid på den restaurant eller café, man længe har tænkt på at skulle besøge. Den planlagte sommerferie bør ikke blive spoleret af en kæmpe tandlægeregning, der lige pludselig har sneget sig ind. Der er måske allerede købt flybilletter til Gran Canaria med hele familien, som ikke kan refunderes, sommerhuset på Mols er måske også blevet lejet til turen med vennerne, alkoholen er blevet købt ind fra Flensburg, og alle de is, du har planlagt at spise, ligger bare og venter på dig. Sørg derfor for at nyde din ferie og fritid med god samvittighed og lad bekymringerne ligge.


Mest læste

17. SEP 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER

Kommentar: Københavneri – og dog