Her finder du Danmarks smukkeste konferencecenter

SPONSORERET AF HUSET MIDDELFART

Her finder du Danmarks smukkeste konferencecenter

Hvis du googler ”konferencecenter”, vil du blive mødt af et utal af konferencentre, dog kan det være svært at navigere rundt i junglen af valgmuligheder. Vi har derfor udvalgt et perfekt konferencecenter, til dig der ønsker hele pakken. Konferencecentret ligger både geografisk godt placeret og har et hav af unikke fordele. Vi skal et smut forbi det vestfynske konferencecenter: Huset Middelfart.

Huset Middelfart har en masse facilitets fordele, der er perfek til dig, der ønsker at skabe de bedste rammer for dig og dine gæster. Særligt den geografiske placering gør Huset Middelfart til en attraktiv spiller. Huset middelfart ligger 10 minutters kørsel fra E2 og en halv time kørsel fra Odense. Du får altså et konferencecenter der er placeret centralt i Danmark.

Hos Huset Middelfart lægger de vægt på, at der skal være plads til alle uanset behov. Derfor kan du som gæst bruge deres kursus- og konferencelokaler til at holde alle typer af konferencer, møder, events, kurser og mindre messer. Der er en kapacitet på op til 320 deltagere, hvilket gør, at du har frie muligheder for at udfolde dig.

Hvis du har specielle behov til din næste konference, kan du altid tage fat i Husets Middelfarts mødeservice, der altid står til rådighed.

Huset Middelfart står også for fuld forplejning, heriblandt er der fri internet, gratis p-pladser, cafe og restaurant. Der er også mulighed for at overnatte på værelser, der har tilknyttet TV, arbejdsbord og trådløs netværk.

Unikke oplevelser og spændende aktiviter
Huset Middelfart er meget mere end bare et konferencecenter. Som gæst hos Huset Middelfart har du mulighed for at bryde de formelle rammer. Huset Middelfart samarbejder nemlig med Meeting Lillebælt, der arrangerer en bred vifte af spændende events i Middelfart området. Heriblandt har du og dine gæster mulighed for at deltage i en brovandring 57 m over havets overflade På Den Gamle Lillebæltsbro. Ved at tage dine gæster ud på en uformel og nervepirrende Bridgewalk oplevelse, kan du løsne op i stemningen blandt dine deltager og give dem en god og unik oplevelse, som de aldrig glemmer igen.

Du kan også kombinere konferenceopholdet med en hjortevandring i Hindsgavl Dyrehave, der kun ligger få minutter fra Huset Middelfarts konferencelokaler. En hjortevandring kan være en god icebreaker, når du og dine gæster skal tænke nyt og tænke ud af boksen. Du har også mulighed for at invitere dine gæster på golf, bowling, sejlads eller andre teambuildingøvelser. Hos Huset Middelfart stiller de en masse værktøjer til rådighed, så dine gæster kan lære hinanden at kende på rekordtid.

Uanset hvilken konferencecenter som du ender med at vælge, bør Huset Middelfart overvejes.


Mest læste

25. MAR 2019 • 20:05 FOR ABONNENTER

Godt år i Hasle IF – selv om medlemmerne er faldet fra

25. MAR 2019 • 13:49 FOR ABONNENTER

BHS-Almeborg vil overgå sig selv