Overraskelser i V5-spillet betød store gevinster

12. SEP 2017 • 22:52 • AF REDAKTIONEN

Overraskelser i V5-spillet betød store gevinster

Der blev tirsdag aften leveret flere pæne overraskelser i V5-spillet på travbanen, hvilket betød store gevinster.

I den afsluttende afdeling førte Rocky Mountain Goj med Tom Olsen i sulkyen fra start til mål, hvilket betød at der kun var tre der havde fundet de fem rigtige. De blev hver belønnet med 15.637 kroner.

Overraskelserne startede allerede i første afdeling, hvor Oliver Elmegård med Niels-Peter Steinlein var i stand til at føre fra start til mål og derved give de favoritbetonede Wonderful Ice, San Siro og Gin T Elegance baghjul.

Derefter blev sejrshesten Amadillo C N, der af mange var spillet som ugarderet, besejret af Try My Chief med Laura Pedersen i sulkyen. Efter et løb i ryg på den fra start førende Sweet Sister Jolly kom hullet som på bestilling ind i opløbet

da den udvendige Sabber Klinteby gik noget i stå. Try My Chief spurtede derefter frem til en fin sejr foran Amadillo C N.

Efterfølgende leverede også Rose Simoni en mindre overraskelse ved at overtage spidsen efter mindre end en omgang, og derefter holde til målstregen.

Derefter var Waterjets sejr mere favoritbetonet, men den fik kamp til stregen af On Track Ljuva, der havde stor ære af andenpladsen.

V5-spillet gav 15.637 kroner til tre rækker med de fem rigtige på kombinationen: 1-1-7-3-1

Dagens samlede omsætning blev 234.382 kroner, hvor de 89.218 kroner var spillet på banen.


SENESTE NYHEDER

20. NOV 2017 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste