Slagter og delikatesse har været en god forretning for brugsen
Brugsen tog først på året en ny og større slagter- og delikatesseafdeling i brug. Foto: Jens-Erik Larsen

21. APR 2017 • 13:42 • AF HOLGER LARSEN

Slagter og delikatesse har været en god forretning for brugsen

- Det viser sig allerede, at der er rigtig godt salg i færdiglavede måltider, smørrebrød med mere, sagde næstformand Bent Weinreich Hansen ved generalforsamlingen i Super Brugsen i Klemensker.

Han kunne præsentere et overskud i 2016 på 332.000 kroner.

Brugsen tog først på året en ny og større slagter- og delikatesseafdeling i brug, og næstformanden mente, at det var en investering, hvor der var vist rettidig omhu.

Klemensker brugs har halveret sit overskud

Uddeler Carsten Jensen har tidligere oplyst, at udvidelsen af brugsen kostede omkring to mio. kr.

– Det er beregnet, at danskerne køber hvert syvende måltid udefra som take-away, restaurantbesøg eller færdigretter. Her ligger et marked, som vi også i vores lokale brugs gerne vil have en andel i, sagde Bent Weinreich Hansen.

– Mange mennesker oplever en travl hverdag, og behovet for at købe færdiglavede måltider vil formentlig vokse i fremtiden, men i vores lokale brugs er vi klar til at tage denne udfordring op. Og så er der jo også den sidegevinst, at der kommer nye mennesker i butikken med et øget indkøb af andre varer til følge, tilføjede han i beretningen.

Super Brugsen har dog ikke planer om større investeringer i 2017, men vil have fokus på en bedre indtjening end i 2016:

– At fremskaffe et overskud er ikke nogen luksus, men det er en nødvendighed at tjene penge, således at vi får penge til moderniseringer og nye investeringer, sagde Bent Weinreich Hansen.


SENESTE NYHEDER

25. SEP 2017 • 14:01 KUN FOR ABONNENTER
Mandagens leder: Politikere skal takkes fordi de bare gider
25. SEP 2017 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM


Mest læste