Idrætsforening med dyster forudsigelse: Det kan være slut om fire år

12. FEB 2017 • 10:41 • AF HOLGER LARSEN

Idrætsforening med dyster forudsigelse: Det kan være slut om fire år

– Som det ser ud nu i krystalkuglen, er der næppe sportslig aktivitet om tre-fire år, og hvad gør vi så?

Den dystre spådom står at læse i Aarsballe Boldklubs bestyrelsesberetning, som næstformand Kenneth Knudsen aflagde ved generalforsamlingen torsdag aften i klubhuset/medborgerhuset.

Baggrunden for forudsigelsen var, at antallet af aktive idrætsudøvere i området fortsat er faldende.

Det bliver sværere og sværere at stille hold i fodbold. 2016 blev året, hvor Aarsballe ikke længere har 11-mandshold, men tre syvmandshold (kvinder, herrer og veteran). Og stadigt færre fra Aarsballe spiller motionsbadminton i Klemenskerhallen.

Hvis det skulle gå så galt, at der ikke længere dyrkes idræt på Aarsballe Stadion, hvor der engang var masser af fodboldspillere, er det ikke lig med, at boldklubben lukker. Det understregede Kenneth Knudsen i fortsættelsen:

– Selvom den sportslige aktivitet mindskes eller helt ophører, behøver AaB som forening ikke opløses, men kan fortsat køre videre så længe, vi kan finde personer til bestyrelsen.

– Hvis AaB stadig får lov til at eksistere, mere eller mindre aktiv, vil rammerne være til stede, hvis den rette person eller ildsjæl melder sig på banen med en ny aktivitet. At starte en ny forening op på det tidspunkt vil være yderst besværligt, og derfor kan det være en god idé at bibeholde den nuværende forening, fremgår det af beretningen.

SENESTE NYHEDER

14. DEC 2017 • 17:25 FOR ABONNENTER
Færgen og Molslinjen i dialog om skiftet

MEST LÆSTE BORNHOLM

14. DEC 2017 • 08:35
Leonora sejler alligevel i aften

Mest læste