Kom og få en pølsesnak og -smag på Torvet i Aakirkeby
Der plejer at være trængsel i teltet, når der bydes på Smagen af Bornholm i Aakirkeby. Foto: Søren Have

12. JUL 2016 • 09:04AAKIRKEBY • AF SØREN WOLFF

Smagen af Bornholm Kom og få en pølsesnak og -smag på Torvet i Aakirkeby

Årets første maddag i et telt på Aakirkeby Torv bliver onsdag den 13. juli

Tre onsdag i juli og to i august er der Smagen af Bornholm på Torvet i Aakirkeby. Første gang er onsdag den 13. juli kl. 16.30 og tre timer frem.

I et stort telt på Torvet præsenteres en stribe af de bornholmske delikatesser, og der er mulighed for at købe en pølsetallerken med fire forskellige pølser fra Bornholmerslagteren. Den tilberedes med en lækker kartoffelsalat fra AakirkebyHallernes alsidige og køkken foruden bornholmsk sennep og ketchup samt et økologisk pølsebrød fra Bager Dam i Aakirkeby. Hele herligheden sælges for blot 30 kr., og det er muligt endvidere at købe drikkevarer.

Der bliver gratis smagsprøver på bl.a. sennep, ketchup og andre af Lehnsgårds produkter. Der bliver smagsprøver på bornholmsk honning og meget-meget mere.

Det kan allerede nu afsløres, at der næste onsdag bliver sat fokus på bornholmske fiskeprodukter, når personale fra Bakkakrøgeriet kommer og serverer forskellige fiskeanretninger.

Det er SYTE og Bornholms Vinforsyning, der står for arrangementerne, og til hvert af dem er der engageret musikalsk underholdning. Denne onsdag bliver det populære og alsidige bornholmske orkester Eardrops. Og der er lovet sol hele dagen, så der skal nok blive en rigtig hyggelig stemning på Torvet.

Mest læste