Snart 2.000 events til Folkemødet 2014
Igen i år bliver der rigtig meget at se på og opleve i Allinge. Foto: Jens-Erik Larsen

12. MAJ 2014 • 10:30FOLKEMØDET • AF ANDERS LILJEROTH

Masser at opleve i Allinge Snart 2.000 events til Folkemødet 2014

Folkemødet i Allinge bliver igen i år et tilløbsstykke og der bliver rigtig mange ting at opleve i de fire dage i juni.

Bornholms Regionskommune fortæller at der inden tilmeldingsfristens udløb var tilmeldt 1.891 events som bliver nævnt i årets programavis. Men her slutter tilmeldingerne ikke. Det er nemlig fortsat muligt at tilmelde events i kalenderen og tallet i skrivende stund er oppe på 1.912. I 2013 var tallet 1.267 så det er tydeligt at Folkemødet tiltrækker flere og flere for hvert år det bliver afholdt. Folkemødesekretariatet forventer da også at tallet kommer over 2.000 events i år.

Nok at spise
Der har tidligere år været talt meget om, hvorvidt det var muligt på Folkemødeområdet at få stillet sulten. Det burde ikke blive noget problem i år, hvor der vil være kvalitetsmad for enhver smag. Der vil f.eks. ligesom sidste år blive mulighed for at smage bornholmske grise hos Vasagaard eller supper hos SoupaNatural i Kampeløkken Havn. I Danchells Anlæg vil det være muligt at besøge Højskolernes køkken eller spise hos Happy Kebab.

For at undgå madspild har Folkemødet i år indgået en aftale med foreningen Stop Spild Af Mad, om at levere doggybags til de forskellige madsteder, så det bliver muligt for besøgende at tage resterne med sig hjem.

Folkemødet bliver afholdt i Allinge fra den 12. til 15. juni og den officielle åbningstale bliver holdt fra Talerstolen på Cirkuspladsen torsdag kl. 14.00.

Mest læste