FCN-træner: Vi kan spille op med alle hold i Superligaen

23. APR 2024 • 12:32SPORT

Efter fire superligasejre i træk føler FC Nordsjællands spillere og træner, at de kan vinde over alle hold.

Med fire sejre i træk i mesterskabsspillet er FC Nordsjælland med helt fremme i kampen om medaljer i Superligaen.

Det er blevet til sejre over FC Midtjylland, FC København, Silkeborg og senest 7-2 hjemme over AGF mandag aften.

I næste runde venter Brøndby, der topper ligaen med seks point mere end FCN, der er placeret side om side med FCK på tredje- og fjerdepladsen. FC Midtjylland er tre point efter Brøndby på andenpladsen.

FCN-træner Johannes Hoff Thorup beretter om en trup, der føler, at den kan vinde alle kampe for tiden.

- Vi har altid tro på, at vi kan spille med alle hold, der er i Superligaen. Men selvfølgelig giver det en ekstra tro lige nu. Vi kan se, at vi i den grad får fortjeneste for de gode præstationer.

- Så der er en kæmpe tro på, at med den måde, vi gør tingene, så kan vi få alle kampe over på vores præmisser og gøre det til kampe, hvor vi virkelig får presset modstanderen, siger FCN-træneren til klubbens hjemmeside.

I sidste sæson sluttede FCN ikke specielt godt af i Superligaen, da mesterskabet var inden for rækkevidde.

Men i denne sæson er fornemmelsen, at spillerne er mere løsslupne. FCN er kommet fra baghjul, og sejrene strømmer ind på stribe i øjeblikket.

- Det forplanter sig selvfølgelig. Og det er med den tro på tingene, at spillerne går ind til kampene lige nu. Også med den frigjorthed, som det giver, siger Johannes Hoff Thorup.

Brøndby har tabt de seneste tre kampe, hvor holdet har været på besøg i Farum. Og i FCN tror man på endnu en sejr, der kan bringe holdet tre point fra førstepladsen.

- Vi kan blive farlige, hvornår det skulle være og på mange forskellige måder. Der er mange spillere, der har tur i den og tror på deres aktioner.

- Og det er næsten det vigtigste. For så kan man brænde en chance, men man skal blive ved med at tro på, at den næste giver et mål, siger træneren.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU