Mathias og Danmark er færdig ved VM
Arkivfoto: Ole Mik

23. MAJ 2019 • 16:36SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Mathias og Danmark er færdig ved VM

Mathias Christiansen og Danmark er færdig ved VM for blandede hold efter et samlet nederlag i kvartfinalen til Kina på 1-3.

Det begyndte ellers lovende for bornholmeren og hans makker. Parret vandt første sæt i deres del af holdkampen, som spilles bedst af fem opgør.

Christiansen og Thygesen slog verdens bedste par Zheng og Huang med 21-19 i et meget spændende første sæt, hvorefter kineserne dog vandt andet sæt relativt komfortabelt.

Igen i tredje sæt var kineserne overlegne, og derfor udeblev den danske sensation. Kina bragte sig foran 1-0, selvom danskerne alt i alt spillede en fin kamp, hvor især Sara Thygesen viste sig flot frem.

– Jeg er træt af, jeg falder lidt for meget ud til sidst. Det er frustrerende at føle, at vi har spillet til at drille dem hele vejen, sagde Mathias Christiansen til TV2 efter kampen.

Efterfølgende reducerede Viktor Axelsen med sin sejr, så stillingen lød på 1-1.

Men siden tabte Kim Astrup og Anders Skaarup til Li Junhui og Liu Yuchen i to sæt med cifrene 18-21, 16-21, inden Mia Blichfeldt tabte den fjerde kamp mod Chen Yufei, og dermed vandt Kina kampen 3-1.