X Factor i aften: Bornholm lægger kulisse til dommernes svære valg
Foto: TV 2

22. FEB 2019 • 09:54 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER / TOMMY KAAS

X Factor i aften: Bornholm lægger kulisse til dommernes svære valg

Den såkaldte bootcamp i underholdningsprogrammet X Factor på TV 2, hvor de tre dommere skal vælge, hvem de vil have med til konkurrencens liveshows, er optaget på Bornholm.

I sidste uge sendte dommeren Ankerstjerne sine tre unge solister videre i konkurrencen, og i aften er det så Thomas Blachman og Oh Land, der afslører, hvem de tager med videre.

Og dem, der bliver sendt til liveshows – en af dem kan være bornholmeren Mathilde Byder, der nu optræder i den sammensatte gruppe Echo – har længe gået og holdt på hemmeligheden.

Det var nemlig helt tilbage i november, at TV 2 optog programmerne på Bornholm. Det fortæller TV 2’s underholdningsredaktør, Dorte Borregaard, til Bornholms Tidende.

– Vi besøgte både Hammershus, Opalsøen, Hotel Nordlandet og Sandvig Strandhotel. Bornholm var et oplagt valg til vores bootcamp-programmer, fordi øen har så meget at byde på og meget smukke omgivelser.

– Vi glæder os meget til at dele vores oplevelser med resten af Danmark i fredagens program, lyder det fra Dorte Borregaard.

Der er X Factor på TV 2 i aften klokken 20.