Bornholmere på rov hos konkurrenter: Stortalent skifter til BHS-Almeborg

7. NOV 2017 • 07:09SPORT • AF TOMMY KAAS

Bornholmere på rov hos konkurrenter: Stortalent skifter til BHS-Almeborg

Stortalentet Magnus Bak Klaris skifter til cykelholdet BHS-Almeborg Bornholm til den kommende sæson.

Bornholmerne har dermed været på rov hos Team Coloquick-Cult.

Magnus Bak Klaris har tidligere repræsenteret det hollandske talentteam SEG Racing Academy i to sæsoner, inden han før 2017-sæsonen vendte hjem til Coloquick-Cult.

Her blev det til flere flotte placeringer for rytteren, der blandt andet har juniorsejre fra Paris-Roubaix og Fredsløbet på cv'et.

– Jeg havde nogle rigtig gode samtaler med den sportslige sektor, inden jeg skulle vælge hold. Jeg tror på, at holdet kan give mig det sidste, som jeg har manglet i år, for at lave de rigtig store resultater, siger Magnus Bak Klaris om skiftet til BHS-Almeborg.

– Vi får et rigtig spændende hold, og vi skal køre nogle gode cykelløb, hvor jeg ser en masse muligheder. Jeg føler at holdet har stor tiltro til mine evner som cykelrytter, og at jeg her kan få den opbakning og støtte som jeg har brug for, for at udvikle mig og lave resultater. Jeg håber på at få mere ansvar og blive en vigtig mand på holdet.

Sportsdirektør Christian Juul Andreasen er begejstret over tilførelsen af Magnus Bak Klaris:

– Jeg ser Magnus som et unikt talent, som slet ikke har fået det ud af sit talent, som jeg tror han kan, siger han.

– Jeg har en konkret plan for Magnus med hvilke løb som jeg tror han kan performe godt i, så han bliver en vigtig brik i nogle af vores U23-løb, som vi skal ud og køre, men også i det generelle holdbillede, hvor jeg ser flere spændende løb ligge rigtig godt til Magnus.

Magnus Bak Klaris bliver den fjerde nye rytter hos BHS-Almeborg Bornholm, som også forstærker holdet med Rasmus Quaade, Nicklas Amdi Pedersen og Eigil Nikolajsen.

Derudover har man forlænget kontrakterne med Christoffer Lisson, Morten Hulgaard, Martin toft Madsen samt Emil Toudal.