Her er de: Euroman lagde særligt mærke til 15 kvinder på Wonder
Foto: Jens-Erik Larsen

22. AUG 2017 • 09:09 • AF TOMMY KAAS

Her er de: Euroman lagde særligt mærke til 15 kvinder på Wonder

Nanna Erlandsen på 25 år, Lauren Jensen og Amalie Grønbech på 20, Marie Petersen på 21 år, Anna Krogh på 21 år, Emma Larsen på 18 år og Sarah Kjær på 23 år.

Fælles for disse kvinder er, at de er blandt de bornholmere, der fangede Euromans opmærksomhed, da magasinet havde sendt en fotograf og en journalist til Wonderfestiwall i den forgangne weekend.

Euroman har samlet "15 kvinder vi kan li' på Wonderfestiwall" og bringer billeder og info om de glade wonder-kvinder. Enkelte står også klar med tips til Euroman-redaktionen:

– Den bedste fest sker faktisk på parkeringspladsen uden for festivalen, hvor der altid er nye mennesker, der er friske på en omgang ølbowling, fortæller eksempelvis Anna Krogh, der oprindeligt er fra Rønne, men som i dag bor i København.

– De er skønne, de er sjove, og de er smukke. Hils på den bornholmske festivals kvindelige publikum her, lyder det fra Euroman.

18-årige Emma Larsen mener, at det bedste ved festivalen er, at man kan spotte alle de nye up-and-coming-kunstnere, før de bliver rigtig store, mens Nanna Erlandsen før lørdagens afsluttende koncert med Suspekt aflørede, at det var netop dét, hun så allermest frem til:

– Det er som om, at alle bliver venner i et øjeblik og bliver enige om at give den det allersidste gas og drikke den sidste øl sammen.