14. SEP 2019 • 22:50SPORT

Juventus deler med Fiorentina i chancerig nulløsning

Der var masser chancer, men ingen mål, da Juventus og Fiorentina lørdag spillede 0-0 i Serie A.

For første gang i denne sæson måtte Juventus lørdag gå fra banen efter en Serie A-kamp uden tre point.Her blev det ude til 0-0 mod Fiorentina, der med pointdelingen til gengæld kunne sætte sit første på kontoen på denne side af sommerpausen.

Inter hentede senere lørdag en 1-0-sejr hjemme over Udinese og Jens Stryger Larsen, og dermed satte Inter sig på førstepladsen med ni point og tre sejre på stribe.Juventus følger efter med syv point, mens Napoli og Torino har seks point.

Torino har blot spillet to kampe, mens Napolis tredje kamp i sæsonen kom lørdag, da Sampdoria blev besejret 2-0 efter to mål af Dries Mertens.Selv om Juventus inden kampen var klare favoritter og på papiret har et langt bedre hold end Fiorentina, så var det hjemmeholdet, der var bedst i første halvleg.

Holdet fra Firenze fik spillet sig til en del chancer, mens gæsterne kæmpede med at finde rytmen. Kampens første halvdel sluttede dog, som den startede, med 0-0 på måltavlen.

Tendensen fortsatte i anden halvleg. Begge hold kom frem til gode muligheder foran mål, men den sidste skarphed manglede hver gang. Fiorentina viste sig igen godt frem og havde flest forsøg på mål.

Juventus kom lidt bedre med, men ingen af holdene formåede altså at score, og så kunne Fiorentina juble over et enkelt point, mens resultatet tydeligvis var en skuffelse for de forsvarende mestre, der forlod grønsværen med skuffede miner.

I Milano var en enkel scoring af Stefano Sensi nok, efter at han bragede Inter foran 1-0 på et hovedstød efter oplæg fra Diego Godin./ritzau/

18. OKT 2019 • 15:49 FOR ABONNENTER

Brexit sætter hans drøm på standby

Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet