14. DEC 2018 • 17:17SPORT

Dansk fjerduo taber til kinesere efter dramatisk kamp

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen pressede kinesisk par ud i tre sæt ved sæsonfinalen.

Det stod allerede klart tidligere fredag, at herredoublen Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen var videre til semifinalen ved sæsonfinalen i Kina.

Danskerne kæmpede trods den vished heroisk for sejren over kineserne Li Junhui og Liu Yuchen i fredagens tredje og sidste gruppekamp.

Astrup og Rasmussen tabte dog kampen med cifrene 21-18, 15-21, 17-21 efter en time og et kvarter.Kineserne, som også var videre til semifinalen på forhånd, kæmpede mindst lige så heroisk for førstepladsen i gruppen, så det endte med at blive en underholdende kamp.Danskerne kom bagud både 8-12 og 12-15 i første sæt, men vendte det flot rundt og vandt sættet.De kinesiske verdensmestre var foran i stort set hele andet sæt, og danskerne formåede ikke at lave endnu et comeback.I tredje og afgørende sæt bragte kineserne sig foran 5-3, da Li Junhui så ud til at pådrage sig en knæskade.

En person fra den kinesiske lægestab sprøjtede noget kølende på knæet, som også fik en bandage.Danskerne vandt flere dueller ved at spille boldene hen på Li Junhui, som til tider så ud til at være plaget af knæskaden.

En af duellerne var helt oppe at runde 111 slag, inden der blev fundet en vinder. Så det var også en krævende kamp.Kineserne spillede sig frem til fire matchbolde ved stillingen 20-16, mens Li Junhui humpede rundt i slutfasen og virkede medtaget.

Danskerne reddede en enkelt matchbold, men måtte give fortabt på den anden.Astrup og Rasmussen spiller semifinale lørdag.Her skal danskerne møde det japanske par med Hiroyuki Endo og Yuta Watanabe, der er nummer otte på verdensranglisten og dermed er placeret lige under det danske par.Japanerne sluttede på førstepladsen i den anden gruppe trods et nederlag i fredagens sidste gruppekamp./ritzau/

12. OKT 2019 • 20:01 FOR ABONNENTER

I kapløb med tiden

12. OKT 2019 • 19:42

Private sælger loppefund

12. OKT 2019 • 18:39 FOR ABONNENTER

Skydesportens Dag: Tidende på pletten

12. OKT 2019 • 18:12 FOR ABONNENTER

Efterår på Grønbechs Gård: Kun røre, ikke se!

Mest læste