20. OKT 2018 • 10:24SPORT

Danmark bliver vært for EM i badminton for blandede hold

Danskerne skal forsøge at forsvare guldet fra 2017, når der næste år afholdes EM for blandede hold i Danmark.

Danmark bliver vært for EM i badminton for blandede hold i 2019 og får dermed mulighed for at forsvare EM-guldet på hjemmebane.Det skriver Badminton Danmark i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at mesterskabet skal afholdes på Frederiksberg.- Da vi fik muligheden for at blive vært for EM for blandede hold 2019, sagde vi naturligvis ja.- Badminton Danmarks ambition er at være et badminton-power house, og vi vil til hver en tid værdsætte at agere vært for turneringer og mesterskaber for de bedste spillere, siger direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen.

Mesterskabet afholdes hvert andet år. I 2017 vandt Danmark guld foran Rusland, og Danmark er også indehaver af flest titler med i alt 16.

De otte bedste badmintonnationer i Europa deltager i mesterskabet, som afvikles fra 11. til 17. februar næste år.

- Vi er meget glade for, at Badminton Danmark er vært for mesterskaberne. Vi føler os altid sikre på, at vi får en velorganiseret event, når Badminton Danmark er arrangør, siger generalsekretær i Badminton Europe, Brian Agerbak.- I og med mesterskaberne afholdes på Frederiksberg, forventer vi også, at det kommer til at gå stærkt med billetsalget. Vi er i den grad spændte, siger han.

Det er tredje gang, at Danmark bliver vært for EM for blandede hold./ritzau/

Mest læste

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag