21. SEP 2018 • 21:58SPORT

Vejles trup jubler efter sjælden ligasejr

Der var masser af glæde i Vejle-truppen efter den første sæsonsejr siden første runde, da Esbjerg blev slået.

Vejle Boldklub fik fredag aften en hårdt tiltrængt sejr, da holdet hjemme slog Esbjerg 1-0.Faktisk var det Vejles første sejr i sæsonen siden premieren mod Hobro.

Derfor var der naturligvis stor forløsning hos Vejles spillere, da dommer Anders Poulsen blæste opgøret af.

Forsvarsspiller Mads Lauritsen lagde heller ikke skjul på vigtigheden af sejren, som han mente kom på et vigtigt tidspunkt.

- Det betyder helt vildt meget. Hvis vi havde tabt mod Esbjerg, havde vi ikke kunne bruge de sidste par kampe til noget. Nu er vi inde i en periode, hvor vi er svære at score imod, og vi er svære at slå, siger Mads Lauritsen.

Den tidligere Thisted-spiller mente, at sejren har været undervejs i et stykke tid. Samtidig roste han hjemmeholdets første halvleg.

- Det er en sejr, som har været på vej de sidste par runder. Vi spillede en utrolig god første halvleg, og så endte det med, at vi kom foran i anden halvleg. Derfra kæmpede vi den hjem, siger Mads Lauritsen.

Vejle-træner Adolfo Sormani var ligeledes henrykt efter Vejles anden sejr i sæsonen. Også han understregede vigtigheden af tidspunktet, som sejren kom på.

- Det var en meget vigtig sejr, fordi vi ikke havde vundet længe. Vi havde efterhånden fortjent en sejr. Spillerne kan begynde at miste selvtillid, hvis der går for længe uden en sejr, siger Adolfo Sormani.

Selv om der var stor glæde i Vejle-truppen oven på de tre point, lod Adolfo Sormani sig ikke rive med af stemningen.

- Vi kan ikke tro, at vi har ordnet alle vores problemer, bare fordi vi har vundet én kamp. Vi skal blive ved med at arbejde benhårdt, siger italieneren.

/ritzau/

Mest læste