21. NOV 2017 • 23:06SPORT

Besiktas sikrer sig førsteplads i CL-gruppe

Med 1-1 hjemme mod FC Porto sikrer Besiktas sig førstepladsen i gruppe G i Champions League.

Efter 1-1 mellem Besiktas og FC Porto har det tyrkiske mesterhold tirsdag sikret sig førstepladsen i gruppe G i Champions League og videre deltagelse i turneringen.Godt hjulpet på vej af 40.000 livlige tilskuere på hjemmebanen Vodafone Park i Istanbul sikrede Besiktas sig det nødvendige resultat i en lige kamp, der kunne være gået begge veje.

Første halvleg var en underholdende affære, hvor begge hold spillede angrebsivrig fodbold, og Besiktas havde et lille overtag i chancer.

Derfor var det også en smule overraskende, da Portos forsvarsspiller Felipe efter en halv time kunne sende Porto i front med et sikkert spark i toppen af målet efter en veludført frisparkskombination.Besiktas blev dog ved med at presse på over kanterne, og ti minutter senere gav det bonus.Med flotte driblinger brød Cenk Tosun igennem Porto-forsvaret og kunne sende bolden ind til en fri Anderson Talisca, der scorede i et tomt mål.

Dermed var stillingen 1-1 ved pausen.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, hvor Besiktas blev ved med at presse på.

Den tidligere Porto-spiller Ricardo Quaresma, der nu spiller for Besiktas, havde flere nærgående indlæg og spark på mål mod sin tidligere klub.

Også den anden Besiktas-kant, Ryan Babel, var farlig, og kun overliggeren holdt ham fra at score et flot langskudsmål cirka et kvarter inde i halvlegen.

Som anden halvleg skred frem, fik FC Porto dog igen arbejdet sig ind i kampen og havde flere chancer og perioder med spilovertag, der dog ikke resulterede i mål.

Resultatet efterlader kampen om andenpladsen i gruppe G helt åben, efter at RB Leipzig med Yussuf Poulsen på holdet slog AS Monaco 4-1 i gruppens anden kamp.Både Porto og Leipzig har således syv point inden sidste runde, hvor Porto fører på grund af de to holds indbyrdes opgør. Monaco, der i sidste sæson nåede frem til turneringens semifinaler, er ude./ritzau/

Mest læste

17. NOV 2018 • 09:33 FOR ABONNENTER

Tiden modarbejder et nyt FC Bornholm

16. NOV 2018 • 18:55 FOR ABONNENTER

Spændende avlshingst flytter til Bornholm

15. NOV 2018 • 16:45 FOR ABONNENTER

Toft tror på titlen