20. APR 2017 • 07:24SPORT

Kasper Hvidt: For meget uro er skyld i KIF-nedtur

Spillere og ledelse har ikke gjort det godt nok i denne sæson, mener Kasper Hvidt efter fejlslået slutspil.

For første gang siden etableringen i 2012 når håndboldklubben KIF Kolding København ikke frem til semifinalerne i DM-slutspillet.

Onsdagens 29-33-nederlag til GOG beseglede endegyldigt slutspilsskæbnen for den jysk-sjællandske klub. Nederlaget betyder samtidig, at veteranerne Kasper Hvidt og Lars Jørgensen kun har tre kampe tilbage af karrieren.

En på mange måder kedelig afslutning på en i forvejen forfærdelig sæson, mener Kasper Hvidt.- Der er tusindvis af ting, der er udført dårligt på alle niveauer i klubben, bortset fra holdlederne, de frivillige og vores fans, der har kæmpet forbilledligt.- Alle os andre har en del af skylden for et stykke arbejde, der simpelthen bare har været dårligt udført.

- Det har været en utrolig vanskelig sæson på rigtig, rigtig mange parametre. At vi overhovedet nåede slutspillet, står stadigvæk for mig som en meget større bedrift, end folk tror, siger Hvidt til TV2 Sport.

KIF Kolding København kæmper blandt andet med økonomiske problemer, og spillernes lønninger er flere gange blevet udbetalt måneder efter planlagt.

I tillæg forlod den spanske profil Antonio Garcia klubben kort inden slutspillet, hans landsmand Niko Mindegia smutter til sommer, og onsdag offentliggjorde russeren Konstantin Igropulo, at han gør det samme.

Dermed står truppen foran stor udskiftning til sommer.Den sejrsvante klub sneg sig kun med i slutspillet på yderste mandat via en ottendeplads. Klubbens første tre slutspilskampe er alle blevet tabt.

/ritzau/

Mest læste