Mangler du altid penge sidst på måneden?

SPONSORERET AF LAANLET.DK

Mangler du altid penge sidst på måneden?Det kan være svært at få økonomien til at gå op i en højere enhed, hvis ens indkomst ikke er så høj i forhold til ens forbrug. Vi vil give dig et par fif til, hvordan du kan undgå at overtrække dit visa-kort hver måned, så du kan få skabt balance i din økonomi.

Tjek dit forbrug igennem
Betaler du unødige penge? Mange er ikke klar over det, men de betaler faktisk unødvendige penge. Det kan være, at du har en streamingtjeneste inkluderet i dit telefonabonnement, hvorfor du selvfølgelig ikke skal betale det to gange. Andre tilfælde kan være, at du har valgt et dyrt forsikringsselskab eller elselskab. Sæt dig ned en dag, og undersøg dine muligheder, ofte kan du få det billigere, hvis du bare lige giver dig selv tid til at finde det rigtige selskab. Hvis det står meget slemt til, kan det være, at du bor for dyrt, eksempelvis hvis du bor til leje. Det kan derfor på længere sigt være billigere at flytte ind i noget mindre.

Læg et budget
Når du har efterset dit forbrug, kan du måske spare lidt nogle steder. Det kan derfor være en stor hjælp at lægge et budget, hvor du skaber balance mellem din indkomst og dit nye forbrug. Det kan være, at du i starten ikke har mulighed for at lægge nogen penge til side om måneden til en opsparing, men efter et par måneder vil vi anbefale, at du reviderer dit budget og ser, om der ikke er plads til at lægge 100-200 kr. ind på en opsparing. Det kan nemlig være væsentligt at have en opsparing, hvis du for eksempel får en dyr tandlægeregning. På den måde sprænger dit budget ikke, hver gang du modtager en uforudset udgift.

Optag et lån
Hvis alt går i stykker på samme tid, er det muligt at optage et lån. Hos Laanlet.dk kan du søge om et lån og have mulighed for at få pengene 10 min. efter. Vil du vide mere, så læs mere her på laanlet.dk. Det kan være en god idé at optage et lån, hvis du ikke har nogen penge på en opsparing eller lignende. Hvis det drejer sig om mange penge, kan du ikke tage den på visa-kortet, hvorfor et lån er din bedste og sikreste løsning, så din økonomi og dit nye budget ikke bliver for medtaget, hvis eksempelvis din bil går stykker.18. OKT 2019 • 06:46 FOR ABONNENTER

Halloween i Gudhjem – en kæmpe succes

17. OKT 2019 • 19:46 FOR ABONNENTER

15 kvinder har sparket gang i nyt fodboldhold

17. OKT 2019 • 17:23 FOR ABONNENTER

Butikken fortsætter længere oppe ad vejen

Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet