Steinlein tror på det umulige mod Barcelona
Arkivfoto

7. MAJ 2019 • 16:35SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Steinlein tror på det umulige mod Barcelona

Liverpool skal finde noget ekstraordinært frem i returkampen i Champions Leagues semifinale mod Barcelona i aften. Med en 3-0 sejr i bagagen er det formentlig for de flestes vedkommende nærmest umuligt at tænke sig, at FC Barcelona ikke skulle gå videre videre til finalen.

Især fordi to af Liverpools store stjerner Mohamed Salah og Roberto Firmino ikke er til rådighed for manager Jürgen Klopp i opgøret.

Alligevel mener liverpool-fan og direktør i FC Midtjylland, bornholmeren Claus Steinlein, fortsat, at The Reds er i stand til at levere et comeback af en anden verden i aften.

– Vi har jo tidligere været nede med 3-0 i en Champions League-finale og vundet. Dengang havde vi kun en halvleg til at vende det. Nu har vi en helt kamp hjemme på Anfield. Så selvfølgelig tror jeg på det, siger Claus Steinlein.

Men han indrømmer samtidig, at Barcelona er favoritter.

– Det er klart, at det bliver rigtig svært. Før kampen i Barcelona så jeg det som fifty-fifty. Nu vil jeg sige, at vi er nede på 15-20 procents chance. Men hvis der er en klub, der kan gøre det, så er det liverpool, fastslår bornholmeren.

Selvom Steinlein så Liverpool som bedst i store dele af den første kamp, så har de i Barcelona én spiller, som er svær at dæmme op for. Lionel Messi viste med to mål igen hvorfor, han af mange regnes for verdens bedste

– Han er bare en ekstraordinær spiller. Hver gang han har bolden, så gør han jo næsten, som det passer ham. Han frispark er helt vildt, og han er bare en spiller fra en anden planet, siger Claus Steinlein.

22. JUL 2019 • 11:42 FOR ABONNENTER

Mandagens leder: Ja tak til en ny tradition

22. JUL 2019 • 11:01 FOR ABONNENTER

Han havde et brændende ønske om at hjælpe

Mest læste