Politiet på bar bund: Vi ved ikke hvor der skal ledes
Der blev lørdag eftersøgt med helikopter. Foto: Tommy Kaas

14. APR 2019 • 08:57 • AF TOMMY KAAS

Politiet på bar bund: Vi ved ikke hvor der skal ledes

Bornholms Politi leder stadig efter 83-årige Niels Kristian Nielsen, der gik fra sin bopæl fredag eftermiddag omkring klokken 16.30, og som ikke er set siden.

– Eftersøgning med helikopter og hunde har desværre ikke givet noget resultat. Der er søgt i de områder, Niels normalt færdes, men uden held. Der er rigtig mange, der har været ude at lede, og vi takker for hjælpen.

– Rigtig mange spørger også, hvor der skal ledes, men vi ved det faktisk ikke, lyder det fra Bornholms Politi.

– Det vil derfor være en stor hjælp, hvis vi kan finde hans cykel, så vi har et udgangspunkt for eftersøgningen. Den beskrives som koksgrå herrecykel med bagagebærer, kædeskærm og blankt styr. En standardcykel, der kan købes i Harald Nyborg. Kan vi finde cyklen, kan vi sætte massivt ind i det område.

– Vi vil også fortsat gerne i kontakt med de to mænd, der fredag omkring klokken 18 hjalp en ældre herre, der var væltet med sin cykel ved færgeterminalen. Det er vigtigt at få klarlagt, hvorvidt der kan være tale om eftersøgte, eller om det kan udelukkes, oplyser politiet.


Opdateret signalement
Niels Kristian Nielsen er 172 cm høj, almindelig af bygning og har gråt hår og fuldskæg. Han er iført sorte bukser, halvlang mørkeblå jakke, blå hue med kvast og sorte træsko uden hælkappe.

Hans cykel er en koksgrå herrecykel.


Niels Kristian Nielsen. Foto: Bornholms Politi


19. AUG 2019 • 11:16

Ny asfalt i lufthavnen

19. AUG 2019 • 11:00 FOR ABONNENTER

Politiet vil lægge maksimalt pres på narkokriminelle

Mest læste

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen