61 år mellem årets første grand-prix vindere
Foto: Jens-Erik Larsen

10. APR 2019 • 15:48SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

61 år mellem årets første grand-prix vindere

Det store talent Victor Bachmann og rutinerede Ejvind Ancher Pedersen sejrede tirsdag aften, da der blev taget hul på årets grand prix-finaler i bordtennis i Knudsker.

I ungdomsturneringen vandt 13-årige Victor Bachmann fra Hasle IF i tre sæt i finalen mod Oscar Engkær fra Nyker IF.

Bachmann vandt med cifrene 11-6, 11-8 og 11-3, og det kom en smule bag på ham selv, da Oscar Engkær har haft overtaget ved de seneste møder mellem de to:

– Jeg havde overhovedet ikke regnet med at vinde. Oscar har spillet utrolig godt på det sidste, hvor han har vundet stort over mig. Men jeg spillede ekstra godt i dag, og det gik bare generelt godt for mig. Jeg ramte mit niveau i dag, sagde en glad Victor Bachmann efter sejren.

Tredjepladsen i ungdomsturneringen gik til Gustav Oehlenschläger fra Nyker IF, mens Casper Aakjær fra Knudsker IF kom på fjerdepladsen.

Hos Herre Klasse 2 vandt 74-årige Ejvind Ancher Pedersen fra Poulsker IF en tæt finale i fem sæt mod Kurt Rønne fra Nyker IF.

Ejvind Ancher Pedersen var ellers foran hele 8-1 i femte og afgørende sæt, men Kurt Rønne kæmpede sig tilbage til stillingen 10-10, inden Ejvind Ancher Pedersen afgjorde kampen.

– Det blev mere spændende, end det burde. Jeg burde have lukket kampen undervejs. Jeg ved ikke, om det var fordi, at jeg allerede troede, at den var hjemme, og derfor prøvede jeg nogle andre slag. Det lykkedes ikke, og jeg er glad for, at det ikke kostede, sagde Ejvind Ancher Pedersen.

Han var glad for, at det alligevel lykkedes at vinde i sidste ende.

– Jeg ville gerne vinde i dag, så det var en stor forløsning. Det kan være, at det skyldes rutinen, sagde Ejvind Ancher Pedersen.

Steen Kristoffersen fra Knudsker IF kom på tredjepladsen, mens Gustav Oehlenschläger fra Nyker IF, som både var kvalificeret til finalerne i ungdomsrækken og i Herre Klasse 2, blev nummer fire.

SENESTE NYHEDER

17. JUN 2019 • 17:34 FOR ABONNENTER
Strømførende duo fik travlt i styrtregnen
17. JUN 2019 • 16:21 FOR ABONNENTER
Studerende regnede den ud og stak af til Rønne
17. JUN 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald
17. JUN 2019 • 13:55 FOR ABONNENTER
Mindst to vil være ny viceborgmester
17. JUN 2019 • 13:15
Brud på vandledning

MEST LÆSTE SPORT

Mest læste