Christiansø har fået ny hjemmeside

16. MAR 2019 • 08:38 • AF REDAKTIONEN

Christiansø har fået ny hjemmeside

Christiansoe.dk. Der kan man nu gå ind og opleve Ertholmene i et nyt, digitalt univers. Øens tidligere hjemmeside trængte til en opdatering, og den nye side, som er gået i luften, er både mobilvenlig og (snart) tilgængelig på engelsk og tysk.

Det oplyser Jens Peter Koefoed, der er administrator på Christiansø, til Bornholms Tidende.

Det nye christiansoe.dk er et led i den nye turismestrategi, hvor der er erkendt et behov for en hjemmeside, som er mere turistvenlig, fortæller Jens Peter Koefoed.

– Det har blandt andet medført, at vi har synliggjort og fremhævet overnatningsmulighederne langt tydeligere end på den gamle, fortæller han.

Som noget nyt er der også lavet en kalender, hvor man kan følge med i, hvad der sker på Christiansø, og man vil formentlig bemærke, at der sker meget i foråret – også mere end tidligere, bemærker Jens Peter Koefoed.

– Det er det første tegn på Hans Oles indtræden på scenen, siger Jens Peter Koefoed om Hans Ole Matthiesens ankomst som ny naturvejleder, turismekoordinator og udvikler af Ertholmene

– Kalenderen i sensommeren er lidt tyndere, men det er kun fordi vi ikke har lagt alle events og aktiviteter ind endnu, fortæller Jens Peter Koefoed.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

18. MAJ 2019 • 19:26
Ny legeplads indviet i Rønne
18. MAJ 2019 • 17:20 FOR ABONNENTER

Pinds perspektiv: Vinteren kommer

Mest læste