DBU Bornholm har uddelt otte priser: Årets forældre skaber glæde og klubliv
Arkivfoto

11. JAN 2019 • 22:05SPORT • AF REDAKTIONEN

DBU Bornholm har uddelt otte priser: Årets forældre skaber glæde og klubliv

DBU Bornholms Fodbold Award har fredag aften fundet sted på Strandhotellet i Sandvig. Ud over seks faste priser er der i år tilføjet to priser til festen.

Som noget nyt har DBU Bornholm fundet årets forældrepar. Her faldt valget på Maria og Nikolaj Grønnegaard, som trofast arrangerer mandagsmad, afslutningsfester og laver arrangementer hen over et fodboldår

– De er utrættelige, dybt dedikerede, de lyser op og skaber atmosfære, glæde og klubliv, lød det i begrundelsen.

Artiklen fortsætter...Også Bent Nielsens dommerlegat havde fundet frem til prisfesten, og har var modtageren Kim Andersen.

Årets spillere

Årets pigespiller blev Pippi Knudsen fra Hasle IF. Hun er med i landsholdssamlinger og har sin store force i hurtig boldomgang, kreativitet og en bevidsthed omkring de defensive pligter på banen.

Årets drengespiller blev Magnus Madvig Hansen fra Midtbornholm, der blev betegnet som en moderne målmand med god placeringsevne, og som er fremragende med fødderne.

Årets frivillighedspris gik til Susanne Blem Koefoed fra AaIF. Hun er en god støtte i trænerteamet og tager sig af alle praktiske ting i klubben, lød det i begrundelsen.

Årets træner/leder blev Andrè Kahlenberg fra Hasle IF. Han blev betegnet som et stort aktiv for bornholmsk fodbold trods sin relativt beskedne alder på 26 år.

Årets fodboldaktivitet blev Viking Fodbold, hvor Sarah Kofoed Zawada, Karoline Dam Mortensen og Rebekka Dellgren har brugt et sabbatår på at udvikle en helt ny form for rekruttering af fodboldspillere i indskolingen.

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet