BHS-Almeborg mister vigtig rytter: Rasmus Quaade bliver professionel
Arkivfoto

4. SEP 2018 • 12:33SPORT • AF REDAKTIONEN

BHS-Almeborg mister vigtig rytter: Rasmus Quaade bliver professionel

Det er blot lidt over en måned siden, at BHS-Almeborg Bornholm og Rasmus Quaade underskrev en ny to-årig kontrakt. I dag meddeler holdet så, at Rasmus Quaade forlader BHS-Almeborg efter denne sæson.

– Vi har været utrolig glade for at have Rasmus på vores hold. Både menneskeligt og resultatmæssigt har Rasmus været et super aktiv for os, og sammen har vi for alvor fundet formlen til, hvordan han kunne komme tilbage på sit gamle, tårnhøje niveau, og Rasmus har vel nok kørt sin bedste sæson nogensinde.

En samlet andenplads i Post Nord Danmark Rundt, en UCI 1.1. sejr, en bronzemedalje til DM i enkeltstart samt et generelt fantastisk flot forår, har naturligvis fået de professionelle hold til at spærre øjnene op, og efter Post Nord Danmark Rundt har han fået flere tilbud fra højere rangerende hold.

– Vi er stolte af den udvikling Rasmus har vist på vores hold, og vi ser det som et kæmpe skulderklap til både Rasmus og BHS, at han nu får opfyldt sin drøm om at blive professionel. Vi har derfor sammen fundet en løsning på, at Rasmus Quaade kan komme videre til et højere rangerende hold end BHS-Almeborg Bornholm, fortæller sportsdirektør Christian Juul Andreasen og fortsætter:

– Vi er samtidig super ærgerlige over at miste Rasmus, da vi så ham som en vigtig del af vores planer i fremtiden for vores cykelhold, men på samme tid er vi stolte af, at vi har været med til at give Rasmus mulighederne for at levere resultater, som gør, at han kan komme videre til et større hold. Og så er vi selvfølgelig glade på Rasmus vegne, at han får opfyldt sin drøm om at komme ud i verden med et større hold.

Parterne oplyser ikke hvilket hold der er tale om – det offentliggøres senere.


Mest læste

16. NOV 2018 • 18:55 FOR ABONNENTER

Spændende avlshingst flytter til Bornholm

15. NOV 2018 • 16:45 FOR ABONNENTER

Toft tror på titlen