Tips og tricks: Sådan føler du dig bedre tilpas

SPONSORERET AF INTERSPORT.DK

Tips og tricks: Sådan føler du dig bedre tilpas

Hverdagen kan hurtigt byde på travle dage med arbejde, indkøb, hente børn, lave aftensmad osv. Vi kan hurtigt køre i ring med vores daglige rutiner, og man kan ende med at føle sig dårligt tilpas, fordi man måske glemmer at prioriterer sig selv i de mange daglige rutiner. Ved at huske at prioriterer dig selv, også i hverdagen, vil du hurtigt opdage, at du føler dig bedre tilpas, og du vil få mere energi til hverdagen. Vi giver her nogle gode råd til, hvordan du kan føle dig bedre tilpas ved at prioritere dig selv.

Motion er godt for krop og sind
Motion er en af de ting, der virkelig kan give fornyet energi. Du vil opdage, at motionen vil give dig en fantastisk følelse af power. Motion betyder ikke nødvendigvis, at du skal ud på et hel- eller halvmaraton eller lignende. Det kan sagtens være en lille løbetur eller gåtur, hvor du får hverdagen lidt på afstand.

Find sportstøjet frem og bevæg dig ud i det blå. Er udvalget ved at være lidt forældet kan du se udvalget fra Nike her. Træningstøjet kan også være med til, at du føler dig godt tilpas ude på stierne. Uanset hvilken motionsform du vælger, vil det helt sikkert få dig til at føle dig bedre tilpas, da du prioriterer din egen sundhed og forbedrer din energi i løbet af hverdagen.

Alene-tid
Alene-tid kan være en rigtig god måde at lade batterierne op på. Det kan selvfølgelig kombineres med motionen, men du kan også vælge lidt alene tid, hvor du slapper helt af. Der er mange ting, man sagtens kan lave alene. Tag på café og nyd en god kop kaffe, tag en bog med under armen og find et hyggeligt sted at læse, se en film alene, mediter. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Det vigtigste er, at du finder noget, hvor du kan slappe helt af. Du vil føle dig langt bedre tilpas, da du får hverdagen lidt på afstand. Det er ikke noget, der behøver at tage en helt dag. Det kan sagtens være en time, du tager ud af kalenderen, hvor du bare tilbringer lidt tid med dig selv.

Hæng ud med vennerne
Selv om hverdagen hurtigt går op i arbejde og familieliv, er det vigtigt at huske sine venner og veninder. Der kan hurtigt gå lang tid i mellem, at I lige får set hinanden, og det bliver pludselig en ekstra to-do på listen, med "Nu er det altså også alt for længe siden, jeg har snakket med Mette". Aftal nu bare den kop kaffe med Mette. Igen, det behøver ikke tage en helt dag. Lidt kan gøre meget, for at du føler dig bedre tilpas.


Mest læste