Allan Kuhn efter sæsonens første sejr: Det var ekstremt vigtigt
Foto: Berit Hvassum

13. AUG 2018 • 18:30SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Allan Kuhn efter sæsonens første sejr: Det var ekstremt vigtigt

Hobro tog lørdag sæsonen første sejr, da Allan Kuhn og co. i en målrig kamp vandt 3-2 over OB. Men det holdt hårdt, for efter Hobro var kommet foran 3-0, var fynboerne alligevel tæt på et stort comeback.

Gæsterne kom nemlig på 3-2 efter en anden halvleg, hvor Hobro ikke havde en eneste afslutning på mål. Derfor var nordjydernes træner, bornholmske Allan Kuhn på trods af de tre point heller ikke helt tilfreds efter kampen.

– Jeg synes jo ikke, vi spiller særlig godt efter vi kommer på 3-0 i resten af kampen. Men jeg tror, at i dag skal man bare se det positive ved livet, og det er at vi vinder den her kamp 3-2, og det var ekstremt vigtigt for os, sagde Kuhn til TV3 Sport.

Hobro har været hårdt ramt af skader indtil videre i denne sæson, hvor blandt andre topscore Pål Alexander Kirkevold og Jacob Tjørnelund har taget plads på skadeslisten. Efter i dag er Yaw Ihle Amankwah blevet tilføjet til skadeslisten, og de mange skader bekymrer i den grad Allan Kuhn, der mener at kampen ville være forløbet anderledes, hvis han havde haft de mange profiler til rådighed.

– Det skal vi simpelten have gjort noget ved, og have sat en prop i. Det, der er lidt uheldigt er, at det er på mange stamspillere. Og nogle er rigtig dygtige spillere, som måske kunne have kørt den her kamp bedre til ende, sagde Kuhn til TV 3 Sport.

SENESTE NYHEDER

17. JUL 2019 • 10:42 FOR ABONNENTER
Cirkus Arenas debut på færgen: Var bekymret for pladsen
17. JUL 2019 • 08:01
Brand opstod under madlavning
17. JUL 2019 • 07:21 FOR ABONNENTER
Festende unge forstyrrer gæster på campingplads
16. JUL 2019 • 19:43 FOR ABONNENTER
Musikfestival fik kølig start

MEST LÆSTE SPORT

Mest læste

13. JUL 2019 • 19:49 FOR ABONNENTER

Træneren savner opbakning til Nexøs nye projekt